JFK: British Airways flytter sammen med American Airlines i New York

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways flytter ind med American Airlines i New York JFK Terminal 8

Som det er nu, flyver de to partnerselskaber British Airways og American Airlines fra hver deres terminal i JFK lufthavnen. Det kan give visse logistiske udfordringer, når man skal skifte fly fra det ene til det andet selskab. Derfor flytter de to selskaber nu sammen i Terminal 8, som derfor skal udvides så den kan huse begge flyselskabers fly.

Terminalens udvidelse og modernisering bliver så småt sat i gang allerede nu, og i 2022 forventer British Airways at alle deres afgange vil gå fra Terminal 8. Indtil da fortsætter flyselskaberne med at flyve fra separate terminaler.

Indenvendige tegninger af den moderniserede terminal 8

Man forventer at det nye terminalprojekt vil skabe yderligere imponerende 500 arbejdspladser i lufthavnen, og voldsomme 18 afgange vil gå imellem London og New York fra samme terminal! Det forventes jævnfør den nye Oneworld vision, at flyselskaberne vil dele lounges i terminalen, og til gengæld gøre dem større og mere imponerende.

I London fortsætter flyselskaberne indtil videre med at operere fra to forskellige terminaler, da British Airways terminal i Heathrow ikke kan rumme American Airlines fly også.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *