British Airways dropper papirudgaven af magasinet “High Life”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways magasin High Life vil ikke længere ligge i lommen på sæderyggen i flyene. Det bliver nu helt digitalt og kan findes på bahighlife.com.

Gennem COVID-19 pandemien har de fleste flyselskaber droppet deres magasiner på flyene. Dette er sket dels for at reducere smitterisikoen men også for at spare omkostninger. British Airways magasin High Life vil forblive med at være digitalt, selv efter flyene begynder at komme på vingerne efter sommerens nedlukning.

Forlaget Cedar har fået ansvaret for det nye digitale magasin, som også inkluderer en digital udgave af British Airways anden udgivelse: “Business Life”. Der kommer nye udgaver hver måned, som inkluderer podcasts, billedserier og paneldebatter. Magasinet vil fortsat indeholde beretninger og historier fra rejseeksperter og guider, så man kan udforske byer rundt om i verden.

Det nye High Life-magasin kan downloades gratis ombord om bord via flyets WiFi. Det sendes også til medlemmer af British Airways Executive Club. Du kan også finde det digitale magasin på bahighlife.com.

Udgivet første gang i 1973

Det første nummer af British Airways magasin High Life udkom for 47 år siden. Magasinet har dokumenteret vigtige milepæle i flyselskabets historie, herunder lanceringen af ​​Concorde og Airbus A380.

Vores High Life-magasin har været en kilde til inspiration for kunderne i næsten et halvt århundrede. Vi begyndte at forsøge med at gøre magasinet fuldt digitalt i begyndelsen af ​​året. Det har været en stor succes.

Harmish McVey, marketingdirektør hos British Airways
British Airways' om bord-magasin High Life vil heretter kun være tilgjengelig digitalt

En trykt udgave af magasinet vil fortsat være tilgængelig i en begrænset udgave i flyselskabens lounger og vil også blive sendt ud til nogle af virksomhedens vigtigste kunder.

Det har længe været en tendens, at luftfartsselskaber erstatter aviser og magasiner med digitale alternativer, især for økonomiklasse-passagerer. Jeg vil ikke blive overrasket, hvis flere flyselskaber følger British Airways.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Foto: British AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *