British Airways introducerer nu opgradering af billet samt betaling med Apple Pay i deres App

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways har i deres nyeste version af deres iPhone app introduceret mulighed for at betale med Apple Pay. Desuden får både iPhone og Android brugere glæde af at de nu kan opgradere deres billet via app’en.

Dette gør det lettere for kunderne at betale for billetterne, da ens kredit kort information allerede er gemt på din Apple konto. Det gør at betalingen blot bliver “et svipe med fingeren”  eller via “Touch ID” og du undgår det med at skulle finde kreditkortet frem og taste kortnummer, udløbsdato og CVV nummeret.

I første omgang gælder dette kun for kunderne i United Kingdom (eller kort udstedt der). Dertil er det kun på afgange fra de britiske lufthavne. Efter en prøveperiode vil det så blive udbredt til de øvrige lande. Ifølge British Airways er dette “i løbet af de kommende måneder”.

Sådan ser den nye funktion med betaling via Apple Pay ud i den nyeste version af British Airways app'en.
Sådan ser den nye funktion med betaling via Apple Pay ud i den nyeste version af British Airways app’en.

Opgradering af billet via app’en

British Airways har også lagt en ny opgraderingsfunktion ind i den nyeste version af app’en. Dette gælder for både iPhone og Apple brugerne.

Den nye funktion gør at du kan gøre brug af opgraderingskampagner direkte igennem din smart phone og ikke i dag skal via den normale hjemmeside.

Det nye skærmbillede, som du vil se, hvis der er en aktiv opgraderingskampagne kørende.
Det nye skærmbillede, som du vil se, hvis der er en aktiv opgraderingskampagne kørende.

Apple Pay

Apple Pay giver som før nævnt kunderne en enklere og sikker indkøbsprocess. Da det er Apple, som står bag ved tjenesten gør at du med ro i sinde kan stole på sikkerheden, da det er samme setup som du ellers køber andre app’s eller musik i iTunes.

Sara Dunham, som er Head of Marketing and Direct i British Airways udtaler:

Ved at implementere Apple Pay i vores British Airwaus app’en, så kan kunder tage fuld kontrol over sine indkøb, bookinger og medvirke til en bedre rejseoplevelse.

Yderlig udvikling af de digitale tilbud fra British Airways

Udover opgraderinger og brug af Apple Pay, så har British Airways også tilføjet muligheden for at kunne gemme boarding kort for op til 8 personer på samme booking (PNR). I dag er det ikke muligt og dermed skal en familie med 2 voksne og 2 børn skulle have flere telefoner for at kunne bruge et mobilt boarding kort. Alternativet var et boarding kort af papir. Så dette er bestemt en positiv ny funktion for mange familier.

British Airways er også i BETA-testing af en ny teknologi på deres hjemmeside ba.com, for at levere en mere jævn og enklere bookingsoplevelse. Dette skal gøre det til samme oplevelse om du bruger en PC, Tablet eller smart phone.

 

Læs mere her om de nye muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *