Pre-check forsvinder fra Bruxelles Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter angrebene den 22. marts på lufthavnen i Bruxelles blev der opført hvide telte til sikkerhedskontrol, inden man når ind i selve check-in området. Sidenhen har der været en pre-check af alle passagere.

Pre-check fjernes fra Bruxelles Airport

Den 24. oktober startede lufthavnen  med at fjerne de midlertidige konstruktioner. For at erstatte pre-check bliver der indført nye, mindre synlige sikkerhedstiltag. At de hvide telte bliver fjernet er et vigtigt skridt for Bruxelles Airport til at vende tilbage til mere normale tilstande. Det føderale politi vil også indføre nye tiltag for at øge sikkerheden omkring lufthavnen.

Teltene er de mest synglige tiltag for at øge sikkerheden ved lufthavnen. Omkring den 7. november vil alle telte være fjernet og tilstande returneret til ligesom før angrebene. Indgangen til terminalen vil også blive ændret for at lave et mere komfortabelt område til passagerene og samtidig beholde et højt sikkerhedsniveau.

Ved at fjerne pre-check vil passagerne bruge mindre tid på at komme ind til lufthavnen. Blandt de nye tiltag der bliver indført vil der være automatisk nummerpladegenkendelse, ansigtsgenkendelse, og tilstedeværelse af det føderale politi i lufthavnens operationscenter.

Indenrigs- og sikkerhedsministeren Jan Jambon har følgende at sige om at fjernelsen af pre-check:

“Ved siden af de eksisterende sikkerhedstiltag vil der også være flere politibetjente til stede på lufthavnesområderne og antallet af kameraer vil blive øget. Jeg er glad for at kunne præsentere dette nye, smarte sikkerhedskoncept. Sikkerhedsniveauet i lufthaven vil blive øget ved introduktion af nye teknologiske innovationer. Samtidig vil passagerene lægge mindre mærke til det.”

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *