British Airways udvider fordelene for deres Executive Club Gold og Silver medlemmer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Men vi ser mange andre flyselskaber stå stille eller reelt reducere de fordele for deres mest loyale kunder, så har British Airways nu kommet ud med en reel ny fordel for deres Executive Club Gold og Silver medlemmer.

British Airways har gjort flere gode tiltag for at holde på deres statusmedlemmer og tidligere lancerede de at du kunne opretholde (eller opnå højere niveau) nemmere. Det gjode de ved at forlænge status ind til 2022 for godt en fjerdedel af deres Executive Club medlemmer.

Nu kommer der så en positv ændring af deres lounge regler.

Ændringen er at alle Executive Club Gold og Silver medlemmer nu kan bruge den muighed i deres amerikanske lounger som hedder “Pre Flight Dining”. Det er en restaurant lignende mulighed, som har til formål at sikre at du har spist inden du går ombord og derfor kan sove mest muligt på turen hjem til Europa.

Tidligere var dette kun en mulighed for de som rejste i Club World eller First Class. Så nu kan du som rejsende i deres World Traveller eller World Traveller Plus, med status af guld eller sølv, altså benytte dig af denne “Pre Flight Dining”. Det vil nok også betyde at du som rejsende i Economy (World Traveller) vil få et klart bedre måltid mad end det som serveres ombord på flyet.

Det er en helt reel forbedring af fordelene og en klar fordel for dig som rejsende med status og ikke nødvendigvis siddende i deres Club World eller First Class.

Du kan bruge denne fordel om du flyver med British Airways fra følgende lufthavne i USA:

  • New York JFK
  • Chicago
  • Boston
  • Washington

Ville du benytte dig af denne mulighed eller foretrækker du at spise ombord på flyet?

Foto: British Airways/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *