Clarion lavede påskeægjagt og samlede 200 kg. affald

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søndag før påske inviterede Clarion Hotel Copenhagen Airport til en noget utradionel påskeæg-jagt.

De 100 påskeæg lå nemlig helt synligt i en kurv på hotellet, men det krævede en helt særlig valuta at få lov at trække et.

Konceptet var at alle som havde lyst til at deltage skulle aflevere en pose skrald indsamlet på naturområder på Amager. Skraldet afleveredes på hotellet og i bytte fik de lov at trække et påskeæg fra vores kurv. Der var i alt 100 æg og de 33 indeholdte præmier. Præmierne var både Rituals produkter, morgenmadsvouchere, overnatninger -og hovedpræmien var en overnatning i præsidentsuiten.På dagen deltog næsten 100 personer, mange havde taget deres børn med, da de synes der var god læring i dette.

Nogen tog flere ture, på trods af de kun fik lov at trække et påskeæg 1 gang. De sagde de blev grebet af at fjerne så meget som muligt. En deltager skrev til os efterfølgende ‘Fantastisk initiativ, det har helt sikkert ændret mit syn på affald og naturen’ Andreas, 33. (Andreas ses på billedet med cykeldækket)

Vi fik fantastisk feedback fra alle deltagere uanset om de vandt eller ej siger Jesper Olesen, hoteldirektør på Clarion Hotel Copenhagen Airport og tilføjer:

Vi tror på at når folk først har været med til at samle skrald op i naturen, så vil de være mere bevidste om ikke at smide det selv -og det er jo et skridt i den rigtige retning. Vi vil rigtigt gerne være med til at initiere et grønnere Amager.

Hotellet har haft en god oplevelse med den utraditionelle påskeevent, og fortæller i samlet flok:

Vi fik samlet ikke mindre end 199,5 kg skrald fra naturområderne på Amager.

Vi er super stolte af resultatet og vi har nu sat os et mål for året der hedder at vi vil være med til at fjerne 1000 kg, altså 1 ton, skrald fra Amager i 2019. Vi er godt på vej med vores 200 kg fra egghunten. Samt at vi hver onsdag mødes 30-35 løbere som består af lokale, hvor vi plogger. (Plogging: picking up litter while jogging) på vores 6 km løberute langs Kastrup havn & Amager trand.

På de sidste 7 onsdags-ploggings er der allerede blevet indsamlet 57 kg skrald.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *