Club Carlson med op til 40% rabat i deres vinterudsalg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Club Carlson med op til 40% rabat i deres vinterudsalg. Dette gælder på over 40 deltagende hoteller i UK og Irland. Det gælder for weekendophold indtil august måned 2016.

Det er et udsalg i kæderne Quorvus Collection, Radisson Blu og Park Inn by Radisson, som der er tale om:

InsideFlyer DK - Club Carlson - Vinterudsalg i UK og Irland for Quorvus Collection, Radisson Blu og Park Inn by Radisson

Der er desværre ingen hoteller i Quorvus Collection i London med i denne kampagne. Men G&V Royal Mile Hotel i Edinburgh er bestemt også et besøg værd.

Skal det være London er der Radisson Blu Portman Hotel, som ligger i West End og tæt på “The Tube”. Priserne for en weekend kan få til under 1.400,- kroner per nat og er inklusiv morgenmad.

For at kunne benytte disse kampagnepriser skal du booke dit weekendophold inden den 31. januar 2016. Vigitgt at huske på at denne kampagne også giver gratis morgenmad. Dette er noget som normalt koster ekstra og dette skal du tage med i vurderingen af prisen, hvis du sammenligner med andre hoteller.

Dertil er hotellerne med i Club Carlson medlemsprogrammet, og det er et af det hurtigste programmer at optjene point nok til en gratis nat. Det kræver kun 9.000 point for en gratis nat, og dette kan du få ved blot 3 weekend ophold på et af hotellerne et sted i verden. Læs vores guide om Club Carlson programmet her.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *