Comwell indgår samarbejde med danske Ecooking

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Comwell Hotels ønsker at give gæsteoplevelsen et kvalitetsløft. Derfor har den landsdækkende hotelkæde indgået et nyt samarbejde med den danske hudplejeproducent Ecooking.

Det nye samarbejde bringer de bedste ingredienser til hudpleje fra køkkenet og ind på hotelværelset med naturlige og økologiske gæsteartikler.

Comwell hotels har indgået et nyt samarbejde med danske Ecooking, der producerer og leverer naturlig og økologisk hudpleje til alle – uanset køn eller alder. Comwell har længe arbejdet med bæredygtighed på tværs af hotelkædens madprofil og produkter, og derfor er det med store forventninger, at hotel-kæden nu har indgået et samarbejde med Ecooking, der sikrer gæsteartikler af høj og bæredygtig kvalitet.

Comwells driftsdirektør, Peer Rysgaard, glæder sig over det nye samarbejde:

For Comwell er det et enormt kvalitetsløft. Vi investerer nu i vores gæster ved at give dem et dansk kvalitetsprodukt, der tilmed matcher vores klima- og bæredygtighedsværdier. For os er det vigtigt, at vi skaber tryghed og giver den bedste kvalitet til vores gæster gennem hele ”rejsen” under et ophold – alt lige fra maden du spiser, sæben du bruger, puden du lægger hovedet på og sengetøjet du ligger i.

Dansk, bæredygtig verdenssucces
Ecooking er en dansk, økologisk hudplejeserie lanceret i 2015. Serien er udviklet af hudpleje-producenten, Tina Søgaard, der startede med at lave produkter, der var målrettet de problemer, hun havde med sin egen hud. Men snart kom efterspørgslen på specifikke ”problemknusere”, der kunne løse et givent problem her og nu. Derfor er der ikke en rød tråd eller nogen gennemgående ingrediens i Ecooking. Hvert produkt er udviklet til at være allermest effektiv.

Ved lanceringen af Ecooking bestod sortimentet af syv produkter, der oprindeligt blev håndfyldt på deres egen lille fabrik. Alle produkter er udviklet med omtanke for vores fælles miljø, og der anvendes 100% rene økologiske og naturlige olier, og kun de bedste råvarer er tilsat. I dag producerer Eccooking mere end 54 forskellige produkter til begge køn i alle aldre, som sælges i 24 lande verden over.

For stifter og indehaver af Eccoking, Tina Søgaard, er samarbejdet med Comwell en helt naturlig udvidelse af Ecookings forretning:


Vi passer godt sammen, fordi vi begge er danske og bæredygtige. Mange hoteller forsømmer deres gæster, når det kommer til gæsteartikler. Så jeg har stor respekt for, at Comwell, som en landsdækkende hotelkæde, nu vælger at rulle deres bæredygtighed ud på alle deres værelser. For mig at se er Ecooking og Comwell et godt match. Alle vores produkter er produceret og udviklet i Danmark, og vi bruger udelukkende naturlige og økologiske ingredienser. Desuden kan du genbruge vores emballage, og vores pakkefyld er lavet af majs og kan derfor nedbrydes med vand.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *