Dagbog fra en pilotstuderende – Uge 45

Dagbog fra en pilotstuderende – Uge 45

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er jeg tilbage, og jeg beklager at jeg ikke skrev en dagbog i sidste uge, men da jeg havde været i Malaga, havde jeg ikke så meget at fortælle.

Denne uge er blevet brugt på at sætte en CDU op, som skolen har købt til deres MCC kursus. En CDU er den computer i flyveren, man taster ruten og andre informationer ind på, for at få diverse tider og ankomsttidpunkt på. Så for at de elever der har MCC kursus, kan lære den bedre at kende, er jeg blevet bedt om at sætte den op.

I fredags var vi en tur forbi Flyvestation Aalborg, hvor vi fik en rundtur, og mulighed for at se redningshelikopteren, Hercules og det ene Challenger fly.

En super fed oplevelse, og sjovt at se en anden form for flyvning, end den vi er vandt til.

This slideshow requires JavaScript.

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *