Delta ruller gratis wifi ud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Delta skifter leverandør af Internetadgang ombord og wifi bliver fremadrettet helt gratis. Ikke kun for at sende og modtage beskeder, men også for at browse og sende email.

At være forbundet overalt i verden til internettet er uundværlig i disse tider. Uanset hvor du er i verden, er det et plus, hvis der er en velfungerende internetforbindelse. Dette er også tilfældet ombord på flere og flere fly. F.eks. har KLM og Air France allerede WiFi på interkontinentale flyvninger, og KLM er i gang med at installere wifi på de europæiske ruter. Amerikanske Delta Airlines har også udstyret flåden med Wi-Fi, lige nu fra leverandør Gogo. Delta vælger dog at afslutte partnerskabet med Gogo og fortsætte med Viasat med det endelige mål om at tilbyde gratis WiFi på alle fly.

Test

I 2019 meddelte Delta, at selskabet vil have gratis trådløs internetadgang tilgængelig på alle fly. Ikke kun gratis WiFi til at sende en beskeder i WhatsApp eller Messenger, men også til online shopping, e-mail eller surfing. Flyselskabet ønsker at sikre, at det fungerer korrekt, og har derfor gennemført forskellige tests. Dette var i samarbejde og kombination med 2Ku-forbindelsen fra Gogo. Testene viste, at systemet ikke var gæret mod en så stor efterspørgsel. Hvis det er gratis for alle, og ikke kun til små beskeder, forventes rejsende at bruge internettet langt mere. Derfor har Delta besluttet at afslutte kontrakten med Gogo og skifte til Viasat. Det forventes at kunne give en god forbindelse for alle passagerer.

Skiftet til Viasat

Delta begynder at rulle det gratis Wi-Fi fra Viasat ud i 2021. Installationen i de omkring 300 narrow-body fly starter til sommeren. Herefter følger de resterende fly. Viasats satellitbredbåndstjeneste er mere pålidelig, stabil og hurtig sammenlignet med forgængeren. Ifølge Delta lægger dette netværk grundlaget for fremtidige forbedringer i mere personaliserede services. Dette er også en god forbedring for (forretnings)rejsende. Ikke mindst når det er helt gratis at komme på internettet og er tilgængeligt på alle flyrejser.

Billeder: Delta Airlines

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *