Den første British Airways Airbus A350 er ankommet og kabinen med den nye Club Suite ser rigtig god ud

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I weekenden ankom den første af 18 nye Airbus A350-1000 til London. Den har fået registreringen G-XWBA og bliver snart indsat i daglig drift på europæiske ruter til at begynde med. British Airways vil i år modtage 4 A350’er.

Vi er glade for at kunne byde denne første A350 velkommen til vores flåde. Dette fly markerer en vigtig milepæl i vores store investeringsprogram for at give passagerne klart bedre oplevelser når de flyver med os.

Især den helt nye Club Suite, som er ombord på denne A350, vil tage komforten til et helt nyt niveau.

Carolina Martinoli, British Airways’ Director of Brand and Customer Experience

Når de selv nævner den nye Club Suite, så er det noget vi har ventet på i mange år efterhånden. British Airways var “first-mover” på deres lie-flat sæder for over 10 år siden, men er blevet overhalet af for eksempel Qatar Airways med deres Qsuite. Med denne nye Club Suite, så er British Airways igen tilbage i toppen, når det kommer til det hårde kabineprdukt.

British Airways A350 og Club Suite kabinen. Foto: Nick Morrish/British Airways
British Airways A350 og Club Suite kabinen. Foto: Nick Morrish/British Airways

Club Suite giver dig en helt privat oplevelse, hvis du vil have det, og ellers ser sædet bare godt og indbydende ud. Du sidder i en 1-2-1 konfiguration og der er 56 sæder i alt. Der er en mini kabine bagerst med 3 rækker. Den er bagved det selvbetjeningsområde, som er lavet til Business Class passagerne.

British Airways A350 og World Traveller Plus kabinen. Foto: Nick Morrish/British Airways

Flyet har i alt 331 sæder med 3 klasser. Så udover de 56 Club Suite, er der 56 sæder i World Traveller Plus (Premium Economy) og 219 sæder i Word Traveller (Economy) kabinen.

Hvornår kan du prøve det

De nuværende planer er følgende:

  • I løbet af august måned, så vil denne første A350’er begynde at flyve mellem London og Madrid. Dette gøres for at sikre træning af besætningen og sikre at når flyet indsættes på landruterne at alt spiller og er klart.
  • I løbet af september måned vil flyet blive indsat på ruterne til Dubai (som den første) og derefter Toronto, Tel Aviv og Bangalore. I løbet af denne periode vil yderlige 3 A350’er være ankommet til British Airways.
  • I starten af 2020, så vil British Airways begynde at rulle Club Suite på andre fly også.

Fakta om den nye Airbus A350-1000

Billeder: Nick Morrish/British Airways



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *