British Airways’ største Dreamliner er snart i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways har meddelt, at deres første Boeing 787-10 “Dreamliner” bliver leveret i januar næste år. Det første fly vil blive indsat på ruten til Atlanta fra februar. Selskabet har i alt 12 af disse fly i ordre, hvoraf otte leveres i 2020.

Boeing 787 et moderne passagerfly bygget i kulfiber materiale. Flytypen har adskillige fordele i forhold til tidligere generation af passagerfly, såsom mere komfortabelt kabinetryk, bedre luftfugtighed, lavere emissioner og mindre støj.

Leveringen af vores første 787-10 markerer endnu en betydelig milepæl i vores investeringsplan på 6,5 milliarder pund. Dette fly giver os en 25% reduktion i CO2-emissioner sammenlignet med de typer fly, det vil erstatte. Dette er endnu et skridt hen imod vores forpligtelse til at blive CO2-neutral i 2050. Derudover får vores kunder en bedre komfort i den nye flytype, da alle kabiner er indrettet med vores nyeste sæder.

Alex Cruz, administrerende direktør for British Airways.

Fortsat first class, men også ny business class

Tidligere i år modtog British Airways sit første Airbus A350-fly. Med de nye fly kom også et splinternyt business class produkt, Club Suites (du kan læse mere om Club Suites her). Dette er en formidabel opgradering sammenlignet med hvad du finder i de fleste af selskabets kabiner i dag. A350-flyet har imidlertid ingen First Class, og det er blevet spekuleret i, om British Airways ville afvikle First Class. Med Club Suites er forskellen mellem Business Class og First Class blevet langt mindre, end den tidligere har været.

British Airways nye «Club Suites» business class er en væsentlig opgradering

I modsætning til A350 vil British Airways nye Dreamliner dog stadig have fire klasser om bord. Boeing 787-10 leveres med både First Class og det nye Club Suites Business Class. First Class vil bestå af otte sæder og være af samme type som vi finder i resten af selskabets Boeing 787-flåde. Business class får 48 Club Suites, premium economi får 35 pladser, mens økonomiklasse får 165 pladser.

First Class

First Class

Boeing 787-10

Selvom British Airways First Class nok ikke er et af de bedste på markedet, er det stadig glædeligt at se, at virksomheden opretholder denne klasse i en tid, hvor flere flyselskaber helt dropper First Class.

Artiklen er oversat og lettere bearbejde. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søstersideHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *