Det græske turistministerium indgår samarbejde med Apollo Travel Group for at fremme sportsturismen i landet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aftalen tager udgangspunkt i en global trend, der indikerer et skift i retningen af flere rejser med træning på programmet og indebærer en rekordstor investering i sportshoteller fra Apollos side. Aftalen vil betyde, at Apollo øger antallet af træningsrejsende med hele 20 pct. sammenlignet med 2019.

Apollo og det græske turistministerium vil sammen sende endnu flere danskere på aktiv ferie i fremtiden.

Torsdag i sidste uge mødtes den græske turistminister, Vassilis Kikilias, derfor med administrerende direktør i Apollo Travel Group, Leif Vase Larsen, samt Senior Vice President og kommerciel direktør i Apollo Travel Group, Nina Hornewall, for at diskutere detaljerne for en ny aftale mellem de to parter.

For Apollo betyder aftalen bl.a., at der investeres i lanceringen af to nye Apollo Sports hoteller i Grækenland denne sommer: Porto Myrina – Powered by Playitas på Limnos samt Levante – Powered by Playitas på Rhodos. Apollo har allerede to sportshoteller i Grækenland, et på Kreta og et i Sivota på det græske fastland. Men det antal bliver nu fordoblet.

Apollo, som er nordens største arrangør af rejser til Grækenland, planlægger dermed at sende i alt 500.000 besøgende fra Danmark, Norge, Sverige og Finland til Grækenland. Investeringen i sportsturismen vil resultere i, at Apollo øger antallet af gæster, der sendes på aktiv ferie med hele 20 pct. sammenlignet med 2019.

Et stort potentiale

Under det efterfølgende pressemøde understregede den græske turistminister vigtigheden af aftalen og tilføjede desuden, at sportsturisme har et kæmpe potentiale. Især nu, hvor de globale rejsetendenser peger på et skift i retning af mere fokus på sundhed og velvære, oplevelsesrejser og naturoplevelser, som også er blandt ministeriets fokusområder.

Han tilføjede desuden, at den videre udvikling af sportsturismen også vil være med til at forlænge turistsæsonen og forbedre det samlede turistprodukt i Grækenland.

For at vise sin opbakning til Apollos initiativer vil turistministeren blandt andet indvie det nye Apollo Sports hotel Porto Myrina – Powered by Playitas på Limnos til maj.

Foto: Apollo/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *