Dobbelt EuroBonus point hos Apple

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Frem til den 28. juli kan du optjente dobbelt op på EuroBonus point, når du køber Apple produkter via SAS Online Shopping.

Står du og skal til at købe nogle Apple produkter, så skal du kigge med her.

Ny iPhone eller MacBook?

Du vil kunne optjene de ekstra EuroBonus point på de fleste produkter. Det er produkter som iPhone, iPad & iPad mini, MacBooks & desktops og iPod modeller som blandt andet er inkluderet.

De eneste ting, som ikke er inkluderet, er Mac mini, samt produkter som gavekort. Du kan kun optjene point på køb af op til 2 iPhones og 5 MacBooks inden for en 30 dages periode.

Du optjener disse ekstra bonuspoint på køb frem til og med på søndag. I denne periode optjener du altså 20 EuroBonus point per 100,- kroner du handler for (normalt 10 EuroBonus point per 100,- kr.)

Kilde: Apple.com

Så mange EuroBonus point får du

Hvis du køber en iPhone til 8.899,- kroner, vil du kunne sende 1.424 EuroBonus point ind på kontoen. Bemærk at du kun optjener point af prisen eksklusiv moms. Du skal flyve godt 3 gange til USA på de billigste SAS flybilletter, for at få det samme antal point på kontoen.

Som vi har nævnt flere gange tidligere, er det at optjene EuroBonus point via shopping efterhånden den bedste måde at fylde ens medlemskonto op på. Således kan du senere hen bruge pointene til købe af opgraderinger og bonusbilletter.

Når du skal handle online, så kig forbi SAS og deres onlineshopping portal og se om ikke du kan finde det du søger og samtidig kan optjene ekstra EuroBonus point.

Betingelserne

Betingelserne er følgende:

  • Du optjener ikke EuroBonus Extrapoint på fragt eller andre håndteringsudgifter.
  • De vilkår som oplyses for EuroBonus onlineshoppingportalen, samt butikkens vilkår gælder for alle køb.
  • Bemærk venligst at SAS EuroBonus Onlineshoppingportalen ikke understøtter Opera, og du derfor ikke vil være i stand til at optjene point når du benytter denne browser.
  • For at få EuroBonus Extrapoint skal du være logget ind via onlineshoppingportalen. Du får ikke point for køb, som du foretager direkte på en butiks webshop. Du skal anvende onlineshoppingportalens links når du går til en butiks webshop og du skal gennemføre transaktionen i samme session.
  • Benytter du andre voucher- eller rabatkoder, frafalder muligheden for optjening af EuroBonus Extrapoint.
  • Dine køb spores, og dine point sættes ind på din konto automatisk efter ca. 8 uger.
  • OBS: Alle spørgsmål angående tildelingen af EuroBonus-point skal rettes til Earn Shoppens kundeservice.

* Uden moms og fragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *