Emirates åbner rute til Penang, Malaysia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates planlægger at lancere en ny rute til øen Penang i Malaysia fra april 2020.

Planen er, at den nye Emirates rute, via Singapore, skal starte allerede fra den 9. april 2020. Det bliver et Boeing 777-300ER fly i en tre-klassekonfiguration, som skal betjene ruten. Dette fly har 8 suiter i First Class, 42 sæder i Business Class og 304 sæder i Economy Class. Penang vil være Emirates anden destination i Malaysia ved siden af hovedstaden Kuala Lumpur. Penang er den anden største by i Malaysia. Selvom det er en ø, er den forbundet til fastlandet med to broer. Ud over at være en smuk destination for turister, er det en vigtig kommerciel og industriel by. Ifølge Emirates er destinationen derfor også interessant for kunderne af SkyCargo-fragtafdelingen. Emirates er dermed det andet mellemøstlige flyselskab, som forlænger en rute til Penang efter Qatar.

I begge retningen flyves der med mellemlanding i Singapore. Flyveplanen er som følger:

Forbindelsen passer rigtig godt fra København. På udrejse er mellemlanding på lidt over 2,5 time, mens der på vej hjem er under 2 timer i Dubai.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *