Qatar forlænger Penang ruten til Langkawi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways lancerer den 15. oktober en ny rute til Langkawi i Malaysia. Ruten beflyves som en fortsættelse via Penang.

Den nye rute til Langkawi vil i første omgang blive fløjet 4 gange om ugen med en Boeing 787 Dreamliner med 22 pladser i Business Class og 232 i Economy Class. Det bliver den tredje destination i Malaysia for Qatar Airways. Fra 27. oktober øges frekvensen allerede til 5 gange om ugen. Det er den eksisterende forbindelse til Penang, som vil blive udvidet til Langkawi. Dette må blive en af de korteste ruter for en widebody med en afstand på kun 80 miles. Qatar Airways er det første flyselskab, der flyver interkontinentalt fra den malaysiske ferieø. De andre destinationer er hovedsageligt regionale.

Fra 27. oktober bliver ruten udført tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag som følgende:

Doha (DOH) til Penang (PEN), QR 866; afgang kl. 02:10 og ankomst kl. 14.20.
Penang til Langkawi (LGK); afgang kl. 15.30, ankomst kl. 16.20.

Langkawi til Penang, QR 867; afgang kl. 18:40 og ankomst kl. 19.40.
Penang til Doha; afgang kl. 20:35 og ankomst kl. 23:25.

Qatar har udvidet sit netværk betydeligt i de senere år. Davao, Izmir, Rabat, Malta og Lissabon er allerede tilføjet i år. Gaborone følger også i oktober.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchman fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. Emirates åbner rute til Penang, Malaysia - InsideFlyer DK siger

    […] Planen er, at den nye Emirates rute, via Singapore, skal starte allerede fra den 9. april 2020. Det bliver et Boeing 777-300ER fly i en tre-klassekonfiguration, som skal betjene ruten. Dette fly har 8 suiter i First Class, 42 sæder i Business Class og 304 sæder i Economy Class. Penang vil være Emirates anden destination i Malaysia ved siden af hovedstaden Kuala Lumpur. Penang er den anden største by i Malaysia. Selvom det er en ø, er den forbundet til fastlandet med to broer. Ud over at være en smuk destination for turister, er det en vigtig kommerciel og industriel by. Ifølge Emirates er destinationen derfor også interessant for kunderne af SkyCargo-fragtafdelingen. Emirates er dermed det andet mellemøstlige flyselskab, som forlænger en rute til Penang efter Qatar. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *