Emirates ønsker ‘Eid Mubarak’ med festmenu og søde sager fra i dag

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Muslimernes fastemåned, Ramadanen, forventes at blive fejret i dag eller i morgen. Det fejres med fridage, familiebesøg og god mad. Emirates har derfor valgt at forkæle alle rejsende ekstra meget i dagene fra den 21-24. april med en særlig menu og søde sager.

Fra den 21. til 24. april forkæler Emirates sine flyrejsende med velsmagende, mellemøstlige favoritter i anledning af, at muslimernes fastemåned, Ramadanen, slutter. Afslutningen kaldes ‘Eid al Fitr’ og fejres med fridage, god mad og masser af kager og søde sager – og det præger derfor i høj grad Emirates menuer i perioden.

Economy-passagerers særlige Eid Mubarak-menukort byder blandt andet på kylling mandi med varme, mellemøstlige krydderier, ris og sprødstegte løg, fisk harra – bagt dory i krydret tomatsovs med ris og ristede pistacienødder samt braiseret lam med jameed, ris, ristede cashewnødder og mandler.

Emirates ønsker ‘Eid Mubarak’ med festmenu. Foto: Emirates / PR

Passagerer, der rejser på Premium Economy, Business eller First Class, kan vælge mellem blandt andet fisk matfy, en mellemøstlig fiskeret i tomatsovs med basmati ris, kylling tahta med mellemøstlige krydderier, dild-ris, ristede kartofler, aubergine og gulerødder, stegt krydret oksekød madfoon med grøntsager, aromatiske ris ellerbraiseret lam ‘Gulf-style’ med grøntsager og duftende basmati ris.

Afslutningen på Ramadanen, Eid al Fitr, kaldes også den søde Eid, fordi den fejres med masser af sukkersøde delikatesser efter en hel måned med faste i de lyse timer.

Det søde tema har inspireret Emirates’ dessertkokke og konditorer. De har kreeret masser af lækre desserter, såsom lun daddelpudding med friske bær og pistacienødder til rejsende på First Class, en luftig vanilje-spongekage med hvid chokolade og hibiscus-fløde på Business og Premium Economy Class og Batheetha – en overdådig safran-daddel-crumblecake på Economy Class.

I A380’erens ikoniske lounge serveres et udvalg af regionalt inspirerede kager, for eksempel en arabisk kaffekage pyntet med friske bær, dadler og pistacienødder. Alle passagerer får også en lille ekstra Eid Mubarak-hilsen i form af en ashta sfouf som dessert – en asta sfouf er en sød sponge-kage med gurkemeje, sesam og flødeskum.

Festlighederne og de søde fristelser fortsætter i øvrigt i Emirates’ lounges over hele verden med særlige menuer, søde delikatesser og lækre juicer.

Læs mere om Eid-menuer hos Emirates HER og HER.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *