Norwegian med bedre WiFi ombord med ny aftale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian fornyer sit partnerskab med Anuvu, og dermed bliver Norwegian første flyselskab udenfor Nordamerika, der lancerer Anuvus moderne højhastigheds-WiFi. Partnerskabet baner vejen for et mere stabilt og hurtigt WiFi til gavn for Norwegians kunder.

Anuvus teknologi gør det muligt for Norwegians kunder at browse, streame, uploade og downloade data op mod 20 gange hurtigere end, hvad tilfældet er i dag. Dertil kommer, at teknologien indebærer ekstra båndbredde, hvilket tillader omkring 10 gange så mange kunder på internettet samtidig uden at hastigheden påvirkes.

Vi er meget glade for vores fornyede partnerskab med Anuvu. Vi forventer at begynde udrulningen af den nye løsning over de næste år, hvilket vil forbedre internethastigheden for vores kunder ombord betydeligt. Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores service ombord, og det at have adgang til hurtigt og stabilt internet i luften er vigtigt for mange af vores kunder. Derfor har det høj prioritet for os.

Christoffer Sundby, Chief Marketing & Customer Officer hos Norwegian.

I 2011 var Norwegian det første flyselskab i Europa til at tilbyde WiFi om bord.

Det er muligt at få 15 minutters gratis WiFi til beskeder og e-mails. Kilde: Norwegian

Anuvus teknologi skal installeres på Norwegians nye flyleverancer i de kommende år og vil gradvist blive rullet ud i hele flåden. Udover at forbedre kundeoplevelsen, vil den nye teknologi også gør det muligt for personalet ombord at forbedre servicen ved at styrke kommunikationen mellem flyet og lufthavnsleverandører.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *