Emirates forventer at servere 10 procent flere veganske menuer i januar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Veganuary er over os. I januar måned serverer verdens største internationale flyselskab 10 procent flere veganske menuer end resten af året.

Rejsende med verdens største internationale flyselskab har tydeligvis hørt om det globale fænomen Veganuary – en vegansk januar, hvor flere helt eller delvis erstatter kødet med veganske alternativer. Allerede halvvejs igennem januar måned, kan flyselskabet Emirates konstatere, at man igen kommer til at servere 10 procent flere plantebaserede menuer i januar end i årets øvrige måneder.

Sådan var det også i 2021 – et år hvor Emirates i alt serverede flere end 113.000 veganske måltider.

Vegansk hele året

Veganske måltider er faktisk en fast del af menuen på flere af Emirates ruter hele året. På de øvrige ruter skal man blot bestille det veganske måltid senest 24 timer inden afgang fx. samtidig med, at man tjekker ind online.

Alle menuer på Emirates er udviklet af prisvindende kokke og ernæringseksperter – og der er flere end 170 vegetarretter at vælge imellem. Det store udvalg følger af, at maden, der serveres på Emirates’ fly, er inspireret af den destination, man er på vej til og altså varierer fra rute til rute.

Det betyder, at det veganske udvalg spænder lige fra marokkansk grøntsagstagine med couscous over grillede grøntsagspandekager med spinat og tomat-concassé til italienske grøntsags-ravioli. Længere nede på menuen ruller dessertkokkene sig ud med karamelliserede ris med kokoscrème eller ananas med pomelo og ingefærsirup.

Og når det bliver tid til morgenmaden bydes der på chia-pudding med mango og passionsfrugt kompot.

Verdens største flyvende restaurant

For passagerer, der ikke er parate til at slippe tanken om en perfekt stegt Beef Wellington eller et saftigt stykke laks, så er Emirates’ sædvanlige menu stadig en del af menukortet – også i januar.

Hvert år serverer Emirates millioner af måltider i luften, hvor der i hver eneste servering er lagt omtanke og sans for detaljen i alle retter – uanset om rejsen foregår på Economy, Business eller First Class eller om menuen er vegansk, kosher eller traditionel.

Med mange millioner spisende passagerer hvert år fra over 157 destinationer er der ingen, der forstår globale kulinariske trends bedre end Emirates.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *