Enden nærmer sig for US Airways

Enden nærmer sig for US Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Processen med at sammenlægge to af de største flyselskaber i USA, American Airlines og US Airways, som blev påbegyndt i 2013, kulminerer 17/10-2015 med nedlægningen af US Airways som et separat varemærke.

For passagerer, der har en booking med US Airways efter 17/10 betyder dette, at bookinger vil blive opdateret med nye flynumre og alle bookinger flyttes kontinuerligt over i American Airlines reservationssystem, hvilket er et et tidskrævende arbejde. Det erfarede man, da United fusionerede med Continental, og man valgte at flytte alt på én gang, noget, der førte til et stort kaos for kunderne. En stor del af arbejdet er allerede gjort, men de har stadig nogle udfordringer, før alt er på plads.

Derudover har man rettet flere afgange på forhånd efter den 17/10 for at minimere de problemer, der kan opstå ved denne type flytning.

Har du en US Airways reservation, kan det med andre ord være en idé at holde øjnene åbne for ændringer, der måtte komme.

Artiklen er oprindeligt skrevet af PC Reithe fra Bonusfeber.seHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *