Er det forbudt at fotografere ombord på fly i Indien?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det ser ud til, at de indiske myndigheder nu vil blive mere strikte, når de skal håndhæve fotoforbuddet på indiske fly. Forbuddet skal beskytte kendte personer og besætningen mod uønsket fotografering,

Det er ikke første gang, at der er diskussion om, hvorvidt man må tage billeder på et fly. Flere luftfartsselskaber har allerede forbudt passagerer at tage visse fotos om bord. Dette forbud er specielt mod at tage billeder af besætningen og andre rejsende.

Fotoforbud i Indien

Det har længe været forbudt at tage billeder på indiske fly. Men de indiske myndigheder har ikke gjort noget for at håndhævet forbuddet. Men nu tager regeringen en fastere linje på baggrund af en hændelse for nyligt på et indisk fly.

Taking pictures banned on flights in India

Bollywood-stjernen Kangana Ranaut rejste for nyligt med fly fra Chandigarh til Mumbai. Flere indiske nyhedsmedier købte billet til samme flyrejse med selskabet IndiGo. Det gav dem nemlig mulighed for at komme tæt på den eftertragtede filmstjerne. Mens flyet stadig kørte i lufthavnen skyndte journalister og fotografer sig op ad gangene for at få komme tæt på hende. Og de spærrede flyets gange.

Vi får dig hjem

Som et resultat af denne hændelse ser det nu ud til, at det flere år gamle fotoforbud på flyrejser i Indien faktisk vil blive håndhævet. Reglerne er meget enkle:

  • Det er kun lovligt at tage billeder på flyrejser i Indien, hvis du har tilladelse til det.
  • Hvis et flyselskab ikke gør noget for at overholde reglerne, kan myndighederne give selskabet forbud mod at flyve på ruten i op til to uger.

Det er naturligvis en katastrofe for et selskab, hvis det skal indstille flyvningen på en rute i to uger. Det interessante spørgsmål er derfor, hvordan myndighederne vil håndhæve fotoforbuddet.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *