Hotel-løbeklub er igen klar til at tage skraldet – tag med selvom du ikke bor på hotellet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Siden 2019 har Clarion Hotel Copenhagen Airport huset en lidt anderledes løbeklub for både gæster, naboer og medarbejdere. Løbeklubben Clarion Plogging Patrol samler nemlig skrald på en rute i lokalområdet, og det er blevet til mere end to ton siden start.

Løbeklubben har været midlertidigt lukket siden marts, men nu kan gæster igen komme med på lokal sightseeing og samtidig gøre noget godt for miljøet.  

Mange ting åbner stille og roligt op igen, og det gælder også for løbeklubben på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Her kan morgenfriske løbere nu igen komme med på en løbetur ved Amager Strand – i første omgang onsdage i ulige uger. Der er dog sat en begrænsning på 20 personer, så man skal være hurtig og melde sig til gennem hotellets facebookside.

Vi får dig hjem

Jeg har glædet mig enormt meget til igen at løbe med gæster, kollegaer og naboer. Vi bliver en mindre gruppe resten af året, men jeg håber alligevel, vi kan samle mindst ét ton skrald igen i år. Vi har de første 471 kg. i hus, men vi skal give den gas for at nå de 1000.

Cecilie Belling Thomsen, marketing manager og ansvarlig for Clarion Plogging Patrol

Fokus på hygiejne og afstand

Skrald og hygiejne er ikke to ting, man normalt forbinder med hinanden. Derfor kommer hotellet også til at udlevere handsker til alle løbere, og der vil være håndsprit klar, når de vender tilbage og har afleveret deres opsamlede skrald.

Det er selvfølgelig vigtigt for os at tage ansvar for sikkerhed og hygiejne. Det gør vi hver dag på hotellet med ekstra rengøring, afstand, mundbind og håndsprit – og det gør vi selvfølgelig også i vores løbeklub, der nu bliver udrustet med handsker, håndsprit og så har vi sat en deltagerbegrænsning, så vi kan løbe med afstand og ikke samler for mange mennesker på én gang.

Cecilie Belling Thomsen, marketing manager og ansvarlig for Clarion Plogging PatrolHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *