Er Excalibur i Las Vegas et eventyr?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Er Excalibur i Las Vegas et eventyr og er det stedet for børn? Dette spørgsmål ville jeg at undersøge, og havde derfor booket en enkelt nat på dette hotel for at se, hvor meget eventyr en overnatning kan give.

Excalibur er udefra bygget som et kæmpe slot, taget direkte ud af en historiebog. Dette gælder som sådan også selve receptionsområdet, men derudover er der ikke så meget der giver indtryk af at man er del af et eventyr.

Excalibur - Las Vegas - Overblik over hele hotellet
Excalibur – Las Vegas – Overblik over hele hotellet med sine godt 4.000 værelser

Det er ikke et af de mindste hoteller i Las Vegas med sine næsten 4.000 værelser, hvoraf der er 41 suiter. Hotellet åbende i 1990 og at der snart kan holdes 25 års jubilæum er noget, der ses på især værelset som viser tydelige tegn på slid. Selve værelset jeg bookede var et standard værelse med en king size seng. Prisen er svær at være utilfreds med når regningen kun viser USD 44,- (inklusiv skatter). I Las Vegas skal man være meget opmærksom på at priserne næsten altid vises uden skatter og så også et “resort fee”. Dette gebyr ligger på typisk USD 20-25,- per nat og skal derfor ligges oveni selve prisen. Så denne nat ender med at koste godt USD 64,-. Dertil har jeg fået en USD 20,- “Food & Beverage Credit”. Dette betyder at jeg på hotellets restauranter kan få en rabat på USD 20,-.

Excalibur - Las Vegas - USD 20 Food Credit til brug på hotellet restauranter
Excalibur – Las Vegas – USD 20,- Food Credit til brug på hotellet restauranter

Det er sådanne tilbud man skal være opmærksomme på, da disse kan betyde at opholdets totale omkostning bliver reduceret væsentligt. Det er noget som ses på stort set enhvert hotel i Las Vegas, og det er typisk en del af et lille kuponhæfte med forskellige tilbud og rabatter, som bør ses igennem for gode tilbud.

Efter en hurtig tur igennem receptionen, som vanen tro i Las Vegas ligger lige ved selve kasino’et, var det en tur over til tårn 1, og op til 27. etage (næsteøverste etage).

Første indtryk er at der ikke er noget specielt over værelset, hvis man havde håbet på et ridder-tema eller andre relationer til denne tid. Det er et helt normalt værelse med samme indretning, som møder en på et normalt mellemklasseshotel.

Så værelset kunne ikke holde fast på eventyrfølesen, som møder en udenfra og i en del af lobbyen. Indretningen af værelset er af ældre stand og typisk amerikansk. Toilettet er i en god størrelse og der er en stor bruseniche, som viser at der før renoveringen har været et badekar i stedet for. Spejlet fylder hele den ene væg vasken og noget kvinderne helt sikkert vil sætte pris på.

This slideshow requires JavaScript.

Selve rummet indeholder en king size seng, et sofabord med to stole til og et skrivebord. Det er i min verden rart at der findes et skrivebord, så man har god plads i det tilfælde arbejdet kalder. Las Vegas er trods alt en stor konferenceby.

Sengen er præget af ikke at være helt ny, men den holder en fin standard og jeg sov ganske godt i den. Jeg mangler dog en dyne i stedet for det tæppe der er tilrådighed. Jeg ved at jeg skal vælge dyrere kædehoteller for at få dette, men mangler det forsat når jeg støder på det på mine mange rejser rundt i USA.

Helhedsbilledet er at det hele er i orden, men man heller ikke forvente mere for den billige pris for værelset.

This slideshow requires JavaScript.

Sluttelig skal det tilføjes, at der er mulighed for at optjene point for sit ophold, inklusiv hvad man nu bruger på hotellet, på sin Hyatt Gold Passport konto. Dertil om man har status ved Hyatt kan dette udnyttes også med ting som tidlig check in og sen check out.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Udgivelsesdato

23/09/2014

Pros

Billige værelser at få fra mandag til fredag. Et af de mere børnevenlige hoteller med flere legeområder og gode børnevenlige spisesteder.
Optjening af Hyatt Gold points og status er muligt.

Cons

Slidt hotel som har set bedre dage. Stilen følger ikke med op på værelserne som er typisk amerikansk stil som ses på mange mellemklasseshoteller.
Der er meget larm som på alle andre hoteller og dette er ikke altid godt for de mindste børn.

KOMFORT/VÆRELSE

FACILITETER

SERVICE

VALUE4MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

Man får ikke et eventyr, der er komplet fra ende til anden. Men man får et prisbilligt hotel, som tænker på børnefamilierne og er et godt udgangspunkt, for et par dage i Las Vegas.

3.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *