EuroBonus: Nu rationeres pointkøb i EuroBonus Shop

SAS med tilbud på bonusrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS gør, hvad det kan for at holde pengene hjemme. Derfor begrænser selskabet mulighederne for at bruge Eurobonus point på køb i EuroBonus Shop.

Alle flyselskaber har store problemer lige nu. Indtægterne er stort set faldet til nul, mens alle faste omkostninger har vist sig at være meget trofaste. Selskaberne er presset på likviditeten, og derfor gør de alt for at holde pengene i kassen.

EuroBonus Shop

Du har altid kunnet bruge dine point på at købe varer i EuroBonus Shop og betale med point. Det har aldrig været en god forretning, for pointene har kun en værdi på knap 2,4 øre, hvilket er mellem en tredje- og en fjerdedel af den værdi, mange af InsideFlyers brugere sætter deres point til på vores forum. Jeg har EuroBonus Mastercard Premium – og kan derfor købe bonusbilletter på business til prisen for en økonomibillet. Derfor vurdere jeg mine point til at være mellem 20 – 25 øre værd, hvilket gør indkøb på SAS EuroBonus Shop uinteressante.

Men det lader til, at mange har forsøgt at bruge deres Eurobonus point i shoppen. For nu har SAS sat hælene i: Det er slut med at bruge mange point på SAS EuroBonus Shop. Medlemmer kan højst bruge 5.000 EuroBonus point hver uge. Det fremgår, når du går ind på siden.

Du får dette skærmbillede, når du går ind på EuroBonus Shop siden

Hvad skal du gøre?

Hvis du er 100% sikker på, at SAS overlever og dine point bevarer deres værdi i fremtiden, så skal du naturligvis vente på, at du igen får mulighed for at købe flybilletter for dine point.

Hvis du i stedet for er overbevist om, at dine point bliver værdiløser, så gælder det om at købe alt det, du kan.

De helt rationelle vil naturligvis lave en kold kalkule. Den kunne se sådan ud: I shoppen er mine EuroBonus point 2,4 øre værd. Hvis jeg regner med at mine bonuspoint i fremtiden er mere værd, så skal jeg lade dem stå på min konto. Ellers må jeg skynde mig med at bruge dem nu.

Hvad kan du få for 5.000 point?

5000 point rækker ikke langt i shoppen. Men du kan eksempelvis købe 4 poser saltlakrids (Djungelvrål). Du får i alt 1,8 kg. Eller 3 poser Gott & Blandat (vingummi og lakrids). Det bliver i alt 2,1 kg fredagsslik. Begge indkøb koster 4.600 Eurobonus point. Dertil kommer 59 kroner i fragt.

Alternativt kan du købe en biografbillet for 4.790 point. Den får du på en e-mail, så der kommer ingen leveringsomkostninger oven i. Til gengæld må du vente med at bruge biografbilletten, til biograferne igen åbner.

Der er naturligvis også en række andre produkter, som kan købes indenfor beløbsgrænsen på 5.000 point. Køkkenudstyr, ørepropper eller sprogkurser er nogle af mulighederne. Du kan se alle muligheder, når du beder hjemmesiden vise alle varer, hvor prisen højst er 5.000 point.

Point sharing – hvert medlem kan købe for 5.000 point

Grænsen på 5.000 point/uge gælder for hvert EuroBonus medlem. Men hvis du er med i en Point Sharing gruppe, så kan hvert medlem i din gruppe naturligvis lave deres egne indkøb indenfor denne grænse. Så I har en god mulighed for at bruge jeres EuroBonus point på fredagsslik eller biografbilletter til mange uger ud i fremtiden.

Du må naturligvis afgøre med dig selv, om du har lyst til at bruge dine point på nogle af varerne i EuroBonus Shop. Men det er da en overvejelse værd – især, hvis nogle af pointene er ved at udløbe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *