Få op til 14.000 EuroBonus point, når du abonnerer på The Economist

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Indtil udgangen af november, kan du få ret mange EuroBonus point, når du tegner abonnement på tidskriftet The Economist. Dette tilbud fremgår af SAS hjemmeside.

Jeg er først lige nu blevet opmærksom på de mange gode EuroBonus point, der gives til nye abonnenter på The Economist. Tilbuddet fremgår af SAS hjemmeside – og du skal naturligvis også tegne dit abonnement på hjemmesiden

Tilbuddet – meget kort

Du kan vælge mellem 2 tilbud:

  1. Det digitale abonnement, hvor du har adgang til alt på The Economists hjemmeside. Det koster 2.035 kroner for et år og giver 11.000 EuroBonus point.
  2. Det digitale abonnement + det trykte tidsskrift. Det koster 2.479 kroner for et år og giver 14.000 EuroBonus point.

Dette tilbud gælder kun for nye abonnenter – og du har 14 dages fortrydelsesret, hvor du få den ubrugte del af abonnementet tilbagebetalt. Når de mange ekstra point er kommet ind på din konto, kan du ikke længerer få den ubrugte del af abonnementet refunderet.

Er det et godt tilbud?

Der er flere forskellige svar på spørgsmålet.

Hvis du køber disse abonnementer på tidsskriftets egen hjemmeside, så er priserne de samme. Altså ikke noget med, at du betaler en overpris for at få de mange EuroBonus point.

Du kan naturligvis også betragte tilbuddet som rent køb af EuroBonus point. Hvis du ser det på den måde, så kommer du til at betale 18,5 øre per point, når du tegner det digitale abonnement og 17,7 øre for hvert point, når du også få leveret det trykte tidsskrift. For langt de fleste medlemmer af EuroBonus er disse “priser” væsentligt højere end pointenes værdi. Flere læsere på InsideFlyer har fortalt, at de mener, point er mellem 8 og 10 øre værd, når de bruges til at købe bonusrejser.

Dertil kommer, at du formentlig ikke kan bruge dine point lige med det samme. Dette giver en ekstra usikkerhed, når du skal vurdere pointenes værdi.

Under alle omstændigheder, så giver dette tilbud en masse gode point på din EuroBonus konto. Så hvis du alligevel vil tegne abonnement på The Economist, skal du gøre det gennem SAS hjemmeside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *