Lufthansa med “enhancements” – nu skal du betale for maden ombord

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du har kunne fået en lille snack og noget at drikke når du har fløjet med Lufthansa Gruppens fly rundt i Europa. Men nu er det snart slut.

Fra foråret 2021, så er der kun muligt at lave “buy on board” og du skal derfor selv betale for eventuelt mad og drikke ombord. Noget du allerede kender fra for eksempel SAS.

Det gælder for alle rejsende i økonomi i disse flyselskaber:

 • Lufthansa
 • SWISS
 • Austrian Airlines

Det som du vil se er nok et sortiment lignende det som for eksempel British Airways lancerede, da de for år siden overgik til et “buy on board” koncept.

Det vil starte med Austrian Airlines. så vil SWISS følge og til sidst vil Lufthansa implementere det.

Sådan præsentere Lufthansa gruppen deres nyeste “buy on board”. Foto: Lufthansa

Udmeldingen fra Lufthansa Gruppen er at det sker på baggrund af kundernes feedback:

Det nye tilbud er blevet udviklet på grundlag af feedback fra vores kunder. Vi vil derfor tilbyde høj kvalitet i stort udbud i mad og drikke, som vores kunder kan købe på rejsen.

Christina Foerster, Member of the Executive Board Lufthansa Group responsible for Customer, IT & Corporate Responsibility

De enkelte flyselskaber i Lufthansa Gruppen vil have forskelligt udvalg tilpasset deres kunder.

Der vil forsat være gratis mad og drikke for de som rejser i Business Class.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Lars siger

  Jeg vil ikke komme til at savne “maden” ombord på shorthaul flyvninger med LH gruppen. Den har alligevel ofte bare bestået af en tør oste sandwich eller en snack bar samt en sodavand. 9 ud af 10 gange har jeg alligevel takket nej.

 2. Frank siger

  Iøvrigt sjovt at insideflyer udelukkende fokuser på det negative, og fuldstændig forbigår de dele som er positive i LH gruppens udmelding. F.eks. fremgår det af check-in dk at der fremover vil blive satset på friske vare af højer kvalitet. Ikke bare høj kvalitet som insideflyer skriver, men højer kvalitet som i forbedret kvalitet.

  Ligeledes unlader insiderflyer at nævne at man fortsat vil få serveret gratis vand, kaffe eller te. Så reelt er det eneste negative i LH gruppens udmelding at den tøre gratis sandwich/myslibar forsvinder og man fremover ikke kan få en sodavand gratis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *