Få tredje nat gratis på InterContinental og andre IHG hoteller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

IHG har lige nu en kampagne: “Get a Night on us”. Når du reserverer et ophold på mindst 3 nætter får du 33% rabat, hvilket svarer til at hver tredje nat er gratis.

HG har lige nu et godt tilbud. Du kan få en gratis overnatning på InterContinental Hotels og de andre mærker i kæden. Når du reserverer 2 overnatninger, får du den tredje nat gratis. Derfor er dette tilbud især velegnet til en forlænget weekend.

Flere hotelkæder tilbyder lige nu ophold til ekstra lave priser eller med god optjening af bonuspoint. InsideFlyer anbefaler derfor, at du undersøger markedet grundigt, før du lægger dig fast på det endelige valg. Hver familie har deres egne vurderingskriterier – og det er derfor vigtigt, at du vælger det hoteltilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Få tre overnatninger – betal kun for 2

Tilbuddet kommer automatisk frem, når du reserverer et værelse. Der er altså ikke noget med at huske en speciel kode eller lave reservationen via en speciel side på internettet. Der er meget få betingelser:

  • Du skal reserverer værelset på IHG hjemmesiden inden 10. september 2020
  • Dit ophold skal være afsluttet senest 31. marts 2021. Dette er en ganske lang periode
  • Værelset skal bestilles mindst 3 dage i forvejen
  • Du skal betale et depositum svarende til prisen på én overnatning. Dette depositum kan ikke refunderes.
  • Reservationen kan ændres indtil 48 timer før ankomst. Men dog kun til en anden periode på samme hotel. Det er et krav, at der er værelser til rådighed for den nye periode, du vil bo på hotellet.

De kontante råd er derfor:

  • Brug kun tilbuddet, hvis du er sikker på at skulle bruge reservationen. Du vil miste dit depositum, hvis du fortryder
  • Har du allerede en fleksibel reservation, så undersøg, om du kan spare penge ved at bruge dette tilbud til en ny reservation.
Kostenfreie Übernachtung bei InterContinental Hotels

Deltagende hoteller

Det er naturligvis ikke alle IHG hoteller, der har dette tilbud. Men der er ganske mange. Du kan finde de “billige” værelser både på hoteller i storbyer men også populær destinationer i sydens sol. Dette tilbud gælder eksempelvis også for nogle af hotellerne i kæderne InterContinental Hotels & Resorts, Crowne Plaza eller Kimpton Hotels.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © IHGHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *