1.000 euro familie rabat på sommerferien med Robinson Club

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du flyver fra Hamborg (eller en anden tysk lufthavn), kan du få rabat på rejser til Grækenland, Spanien og Portugal. Det tyske selskab Robinson Club har lige nu dette tilbud.

Sommerferien i 2020 bliver en helt anden, end du havde forventet i januar. Med en stor rabat markedsfører det tyske selskab Robinson Club sine forskellige rejsemål. I øjeblikket giver selskabet 250 euro i rabat per person. Så en familie på 2 voksne og 2 børn kan spare 1.000 euro på selskabets rejser.

Robinson Club har “all inclusive” rejser bl.a. til Grækenland, Spanien og Portugal. Hvert hotel har sin målgruppe: Familier (hvor man må forvente børn i alle aldre), Voksne gæster (her skal gæsterne mindst være 18 år) og gruppen Alle.

Billigere sommerferie hos Robinson Club

Rabatten gives på rejser indtil udgangen af september 2020. Rabatten afhænger af den normale pris på rejsen. Det skal igen understreges, at rabatten er per person. Rejsens pris i denne oversigt er naturligvis også per person.

  • 250 euro rabat gives på rejser, der normalt koster mindst 1.199 euro
  • 200 euro rabat fås på ture, der normalt koster mindst 999 euro
  • 150 euro rabat kan opnås, når rejsen normalt koster 799 euro

Jeg vil lige minde om, at hjemmesiden er på tysk. D.v.s. at du enten skal beherske det germanske sprog eller have en rimelig oversættelse, for at kunne forstå beskrivelserne af rejserne og de betingelser, der gælder for din reservation.

Robninson Club

For at gøre brug af tilbuddet skal du blot bruge reservationskoden WELCOME250 i rabatfeltet, når du køber rejsen. Rabatten gives på følgende rejsemål:

  • Fuerteventura: Club Esquinzo Playa
  • Fuerteventura: Club Jandia Playa
  • Kreta: Club Ierapetra
  • Kos: Club Daidalos
  • Peloponnes: Club Kyllini Beach
  • Mallorca: Club Cala Serena

På nogle af de andre rejsemål kan du også få rabat. Denne er normalt omkring EUR 150 pr. person og har rabatkoden TREUE100. Denne rabatkode fremgår klart af hjemmesiden – så du kan næppe overse den.

Her kan du bestille rejsen

Danske rejsearrangører har også gode tilbud

To familier er ikke ens – og de vil lægge vægt på forskellige kriterier, når rejsen skal købes. Det gælder derfor om at undersøge markedet grundigt, før man vælger ferien. Min anbefaling er: Køb den ferie, der passer bedst til familien og pengepungen! Og vælg en rejsearrangør, som du har tillid til. Men det betyder også, at du kan hente inspiration og information hos mange forskellige rejsearrangører, før du træffer det endelige valg.

Vi har tidligere beskrevet forskellige feriemuligheder i disse Corona tider. Denne liste er også til inspiration:

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: © Robinson ClubHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *