Hard Rock Hotels slår tonen an i Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hard Rock Hotels er på vej ind i Europa, hvor kæden lige har åbnet sit tredje hotel. Det ligger i centralt i Amsterdam inden for gåafstand af Rijksmuseum og Van Gogh-museet.

Hard Rock forbinder jeg normalt med cafeerne af samme navn. De er kendt over hele verden. Men koncernen har også hoteller. Der skulle være Hard Rock hoteller i 76 lande. Men i Europa har kæden indtil nu kun været i Davos og Dublin. Hotellet i Amsterdam er lige åbnet. Og snart følger de næste hoteller i Barcelona, Berlin, Budapest, Ibiza, London, Madrid og Tenerife.

Hotellet i Amsterdam blev åbnet 12. juni 2020. Hotellet råder over 173 værelser og suiter og ligger i en af ​​de mest berømte jugendbygninger i Amsterdam. Bygningen er med på listen over UNESCOs verdensarv, og har tidligere huset det kendte American Hotel

Bygningen blev opført i 1903 og er blevet omfattende renoveret af Feran Thomassen, før Hard Rock Hotel kunne åbne. De historiske elementer som vinduerne i jugendstil og chiaroscuro-malerierne er omhyggeligt bevaret. Husets atmosfære suppleres med de karakteristiske hardrock-genstande, det typisk har tilhørt kendte musikere. Her har man fået dyrebare souvenirs fra verdensberømte kunstnere som Elton John, Slash og John Lennon.

American Hotel Amsterdan, der nu er blevet et Hard Rock Hotel. Foto: Piano Piano!, Flickr

Hard Rock Hotel ligger centralt i Amsterdam

Hard Rock Hotel Amsterdam ligger på Leidseplein-platz i hjertet af den hollandske hovedstad, omgivet af restauranter, barer, caféer og teatre. Nogle af Amsterdams mest betydningsfulde seværdigheder er inden for gåafstand, herunder Rijksmuseum, Van Gogh-museet, Heineken-museet og Vondelpark.

Mad og drikke

Hotellets Café Americain er indrettet, så kulturarven er bevaret. Cafeen har en klassisk indretning, hvor menukortets retter er baseret på regionale råvarer. Både områdets indbyggere, men også berømte kunstnere har besøgt cafeen og baren. Hvis du har en hobbydetektiv i maven, er det oplagt at spotte de kendte gæster på de mange fotos på væggene. I godt vejr kan du sidde på barens terrasse og nyde en „Dutch Bitterballen“ (der nærmest kan beskrives små frikadeller) eller en af husets cocktails.

Du kan naturligvis også nye en drink i lobbybaren GMT +1. Ved baren er det også mulighed for at holde en mindre reception eller en anden begivenhed på et separat område. Hvis du ønsker at forkæle venner og forretningsforbindelser under mere private former, kan du holde dit arrangement i mødelokalet Mata Hideaway. Der har du 230 kvadratmeter til rådighed. Her kan du både holde dine private arrangement med også forretningsmøder.

Har du lyst til at være rockstjerne på værelset, skal du ikke nøjes med at spille luftguitar. I den typiske hardrock-stil kan du reservere en af hotellets Fender-guitarer med forstærker og hovedtelefon. Så kan du fyre den af på værelset – uden at genere naboerne. Men du kan naturligvis også nøjes med at lytte til andres musik. Du kan høre de spillelister, som hotellet har forberedt til gæsterne, hvad enten du er til de store klassiske numre eller er i det mere stille og romantiske hjørne.

Safe + Sound

I disse COVID-19 tider har gæsternes og medarbejdernes helbred høj prioritet. Derfor har hotellet naturligvis også indført en række procedurer for at sikre en god hygiejne på hele hotellet. Alle disse er samlet i Hard Rock kædens nye SAFE + SOUND-program. Programmet lever op til de nationale regler samt internationale anbefalinger.

Hard Rock Rewards

Hvis du ønsker at bo på hotellet, er bør du overveje, om du skal melde dig ind i kædens loyalitets program, Hard Rock Rewards. Det er svært af vurdere, om du kan nå at tjene de 20.000 point, som en enkelt bonusovernatning mindst koster. For med en bonus på 10 point for hver USD du bruger på hotellet, kan det tage lidt tid at nå op på denne saldo.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig brag på vores tyske søsterside.

Foto: © Hard Rock InternationalHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *