Find nye kunder til AVIS og få EuroBonus Point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du får 2.000 EuroBonus point, hver gang du finder en ny kunde til AVIS. Pointene overføres kun til din konto, hvis den nye kunde lejer en bil. Kampagnen løber indtil udgangen af september 2019.

Så er der godt nyt til pointjægerne. Du kan hente 2.000 ekstra point til din SAS EuroBonus konto, hvis du finder en ny kunde til biludlejningsfirmaet AVIS. Kunden skal melder sig ind i loyalitetsprogrammet AVIS prefered. Den nye kunde får 1.000 bonus point på sin konto ud over de point, der normalt optjenes ved billejen. Du kan højst henvise 5 nye kunder. De nye kunder skal henvises til AVIS inden udgangen af september 2019.

Du og den nye kunde får dog kun pointene, hvis den nye kunde reserverer en bil i gruppe C i mindst 3 dage inden udgangen af september. Billejen finder sted inden 16. december. Det fremgår ikke helt klart af betingelser, om lejemålet skal være afsluttet inden 16. december – eller om det er nok at bilen er hentet.

Dine og den nye kundes point kommer på en kupon, som du modtager på en e-mail. Kuponen skal udskrives og afleveres til AVIS, når den nye kunde lejer bil. Denne procedure skal følges – ellers modtager I ikke pointene.

Hvem er oplagte kunder

Den person, som du henviser til AVIS må naturligvis ikke allerede være medlem af AVIS loyalitets program. Desuden skal personen naturligvis være medlem af EuroBonus.

Det er oplagt at tjekke hos arbejdskolleger og venner, om de har lyst til at leje en bil hos AVIS.

Men de mest oplagte personer, er nok dem, der allerede er med i din EuroBonus point sharing gruppe. Det kan være dine børn, der får brug for at leje en bil i efterårsferien (bemærk, at medlemmer af AVIS Preferred skal være mindst 21 år – og have et gyldigt betalingskort). Eller din ægtefælle, som senere på året skal rejse på ferie med et par veninder og har brug for at leje en bil.

Hver gang du henviser et medlem af din point sharing gruppe, vil gruppen få 3.000 EuroBonus point til at købe flyrejser for. Læs mere om SAS Point Sharing her.

Undgå tvivlerne

Du kan højst henvise 5 personer – og hvis de ikke lejer bil, så får du ikke dine point. Hvis du derfor har en stor gruppe at venner, som muligvis kan blive kunde hos AVIS, skal du starte med at henvise de mest sikre AVIS-kunder.

EuroBonus fordele hos AVIS

Måske skal vi lige genopfriske fordelene, så du har argumenterne klar til din salgstale:

 • Du får EuroBonus point på din billeje hos AVIS. Medlemmer med et EuroBonus Guld- eller Diamantkort får mindst 1.500 EuroBonus point på hver billeje, hvis bilen reserveres via dette link. Medlemmer med Basis eller Sølvkort får mindst 1.000 EuroBonus point.
 • Du får rabat på billejen. Rabatten varierer fra 15% på fritidspriser helt op til 40% på standard priser. Rabatten er forskellig i de forskellige lande.
 • EuroBonus medlemmer med Guld- eller Diamantkort får den højeste status i AVIS Preferred (den såkaldte President’s Club). Fordelene er, at du ofte får en bedre bil, en den du betaler for. Desuden kan du få en gratis bil i en week-end.
 • Medlemmer med Sølvkort blive registreret som medlemmer med “Plus” status i loyalitetsprogrammet. Fordelene er næsten de samme som dem nævnt ovenfor. Men medlemmer af President’s Club står naturligvis først i køen til en opgradering. Plus-medlemmerne må tage sig til takke med de biler, der derefter er til rådighed.
 • Alle medlemmer af AVIS Preferred har naturligvis deres egen skranke på udlejningskontoret, hvor køen skulle være kortere. På nogle af udlejningsstederne kan du gå direkte til garagen og hente bilen, så du slipper for at skulle forbi kontoret. Med mindre du altså skal aflevere kuponen for at få pointene i denne kampagne.

Hvad er det hele værd?

Det helt afgørende spørgsmål for mange er: Hvad er dine EuroBonus point værd? Og dermed: Hvad er værdien af denne kampagne? Mange på InsideFlyer værdisætter pointene til 7 – 10 øre (hvis de indløses optimalt efterfølgende). Så det betyder, at du for en henvisning får 140 – 200 kroner og det nye medlem får en “rabat” på den første billeje på 140 – 250 kroner (bonussen på 1.000 point + de normale 1.000 – 1.500 point på billejen). Personligt synes jeg, dette er en meget fair betaling.

Men hvis du kan udnytte dine point bedre, er din gevinst naturligvis større. Der er EuroBonus medlemmer, der via fordelen i EuroBonus Mastercard Premium kan få rigtige billige bonusbilletter til USA eller Asien – og derfor sætter pointenes værdi til 25 øre. Enkelte har endda udtalt, at deres EuroBonus point er 50 øre værd.

Alle betingelser

 • Henvis en ven-kampagnen er gyldig indtil 30. september med både henvisninger og bookinger af billeje. Tilmeldinger skal foretages på den dertil indrettede side: avisworld.com/eurobonus eller direkte på www.avis-promotion.com/sasrefer
 • Højst 5 henvisninger per EuroBonus-medlem. Medlemmet vil modtage 2.000 point for hver henvisning, og vennen vil modtage 1.000 point
 • Pointene vil blive sendt via en e-mail i form af en kupon og vil blive givet på den næste AVIS-billeje, når du viser din kupon til personalet. Det er kun muligt at bruge en kupon ad gangen. Reglerne på kuponen skal følges, for at du og din ven kan optjene point på kampagnen.
 • Kuponpoint optjenes oven i dine grundpoint, der er op til 1.500 point afhængigt af dit EuroBonus-medlemstrin.
 • Alle kuponer skal bruges til billejer, der finder sted inden 16. december 2019.
 • Billejer skal være 3 dage eller mere, og bilgruppe C eller højere skal reserveres
 • Alle kuponer sendes via e-mail inden for 48 timer til den registrerede e-mailadresse på siden, når oplysningerne er blevet indsendt af kunden for både dem selv og vennen
 • Du vil højst modtage 5 e-mails med kuponer. Du skal i så fald logge ind på siden 5 gange for at tilmelde 5 venner på forskellige tidspunkter
 • Alle bookinger af billeje skal foretages på denne side avisworld.com/eurobonus for at optjene det fulde antal point (kupon + grund)
  SAS EuroBonus Extra-kampagnepoint kan optjenes på billeje i USA (Nordamerika og Canada), Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien
 • Alle kunder skal indsende et gyldigt AVIS Preferred-nummer, og kunden skal være et nyt medlem af AVIS Preferred (nyt medlem defineret som registreret i månederne august og september 2019). AVIS har ret til at tilbagetrække kuponen og pointene, hvis de gives ukorrekt.
 • Kan ikke bruges i forbindelse med andre kuponer eller kampagner udover dem, som er nævnt på SAS hjemmeside
 • Standardvilkår og -betingelser hos AVIS og SAS EuroBonus er gældende
 • Dine EuroBonus Extra-point vil blive tilføjet direkte til din EuroBonus-konto inden for 14 dage efter leje af bilenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *