Finnair søger nu kabinepersonale i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Finnair oplyste i sidste uge at de vil starte ruter op fra de nordiske hovedstader og til Doha. Dette sker i samarbejde med Qatar Airways og nu søger de så kabinepersonale med base i København til netop denne rute.

Som vi kunne skrive i sidste uge, så har Finnair lagt deres strategi om. De har erkendt at der vil gå langt tid før Asien, og især Kina, åbner fuldt op. Kina har især været Finnairs styrke, ved at de har kunne sige “at Helsinki er på vejen”.

Da Qatar Airways mangler fly i øjeblikket, grundet retsagen mod Airbus og Boeing der ikke kan levere fly grundet tidligere produktionsproblemer, så er dette umiddelbart en win-win situation. Finnair får brugt deres fly på ruter, som er populære. Qatar Airways får frigivet fly fra ruterne til Norden.

Derfor skal der bruges kabinepesonale og nu kan du altså søge dette via AAP Aviation, som står for processen.

Læs mere her.

Finnair vil bruge en A330 på ruten mellem København og Doha. Dermed bliver det med deres helt nye kabine, hvor der er den nye AirLounge Business Class, Premium Economy og Economy at vælge imellem.

Finnair’s nye AirLounge Buusiness Class. Foto: Finnair

Det bliver så desværre et farvel til Qatar Airways og deres Qsuite, men rejser du videre fra Doha, så vil du fortsat kunne prøve dette. Så samlet er det fortsat et godt produkt der tilbydes.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *