Flying Blue forlænger nemmere optjening ind i 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De seneste måneder har mange flere rejsende sat sig i flysæderne. Alligevel er rejsemulighederne stadig begrænsede for de fleste og opkomsten af en ny coronavariant skaber igen usikkerhed. For at imødekomme loyale kunder kommer Flying Blue med nye lempede kvalifikationskrav for 2022.

Flying Blue er loyalitetsprogram for KLM og Air France. Det er også muligt at optjene miles hos lavprisdatter Transavia. Også Kenya Airways og rumænske Tarom deltager i programmet, og gennem flyalliancen kan du også optjene miles og XP med f.eks. Delta Airlines, Czech Airlines og andre partnere.

Forlængelse af status

I løbet af de sidste to år har Flying Blue tilpasset sig til sine loyale medlemmer på forskellige måder. Første gang ved at forlænge status for alle medlemmer med 12 måneder i april 2020, uanset den opnåede XP-saldo i optjeningsperioden. Medlemmer som manglende XP fik tilskrevet de fornødne points så de kunne beholde deres eksisterende elitestatus.

Eksempel: Du har Guld status og har optjent 120 XP, men du skal bruge 180 for at beholde Guldet. Ved slutningen af ​​din kvalifikationsperiode krediteres 60 XP først, derefter vil 180 XP blive debiteret for at nulstille din saldo, mens din status bevares.
Hvis du allerede er kvalificeret, beholder du rollover XP for det følgende år. Det vil sige med 220 optjente XP fratrækkes også 180 XP, og du starter den næste kvalifikationsperiode med 40 XP og Gold-status.

I 2021 blev det igen besluttet at forlænge status med 12 måneder for alle statusser, der er gældende indtil 31. december 2021. Dette var igen en lempelse af Flying Blue-kvalifikationskravene.

Dobbelt XP i 2021

Ud over at forlænge statusniveauerne, fandt Flying Blue på en anden måde at hjælpe sine loyale kunder. Selvom det ikke er nødvendigt at genkvalificere for at beholde din status, kan du spare dobbelt XP på KLM- eller Air France-flyvninger. Dette er stadig muligt på flyvninger til og med 31. december 2021. Dette gør det nemmere for Explorer-, Silver- eller Gold-medlemmer at opnå en højere status. Sidste år var det bestemt nemmere at lave flere flyvninger igen og derved få nok XP til at kvalificere sig til en højere status, eller samle et antal rollover XP til næste optjeningsår.

50% ekstra XP i 2022

Kampagnen med dobbelt optjening af XP slutter når rådhusklokkerne ringer det nye år ind. I stedet introducerer Flying Blue en 50% bonus XP-kampagne. Det betyder, at du sparer 50 % flere XP for hver flyvning, der udføres af KLM eller Air France.

For eksempel: Du rejser fra Amsterdam via Paris til Istanbul på en Economy-billet. Normalt sparer du for denne flyvning 5XP mellem Amsterdam og Paris og 5XP mellem Paris og Istanbul. Nu sparer du 50 % mere, så 2,5 XP ekstra på begge segmenter. 2,5 XP rundes op, så det bliver til 3. Altså i alt 16XP.
På Premium Economy eller Business Class sparer du endnu mere XP. Dette gør en højere status endnu nemmere at opnå. Indtil videre kan disse bonus-XP kun optjenes på flyvninger foretaget mellem 1. januar 2022 og 30. juni 2022. Indtil 31. december 2021 kan du stadig optjene dobbelt XP på tilbudte flyvninger med Air France eller KLM.

Flying Blue Explorer

Det stopper dog ikke ved forlængelsen af ​​status. Flying Blue tilbyder endnu en fordel for Explorer-medlemmer uden elitestatus. Alle Miles, som er sat til at udløbe i ​​november 2021, vil blive forlænget frem til december 2022.

Konklusion

Flying Blue rækker igen sine loyale medlemmer en hjælpende hånd i 2022. Dette er til gavn for alle Flying Blue-medlemmer. Loyalitetsprogrammet gør dette på følgende måder:

  • Hvis din optjeningsperioden udløber mellem 1. januar og 30. juni 2022, forlænges din status med 12 måneder.
  • Resterende XP vil blive bevaret. For Explorer medlemmer med miles, som skulle udløbe i november 2021, forlænges til december 2022.
  • Der kommer en ny bonusordning for perioden 1. januar til 30. juni 2022. Du sparer 50 % bonus XP på alle flyvninger udført af Air France eller KLM.

Igen positivt nyt for Flying Blue-medlemmerne. Især nu hvor der kan komme flere restriktioner på rejser på grund af stigende corona-tal.

Kilde og billeder: Flying Blue

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Marco og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *