Flying Blue gør det nemmere at beholde elite status

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du har elite status i Flying Blue og er bange for ikke at opnå nok XP til at beholde den under coronakrisen, er der godt nyt til dig. Grænserne er nemlig sat ned med 25%.

På grund af det store antal aflysninger og grænselukninger er det vanskeligt for frequent flyers at opfylde statuskravene. F.eks. lavede Qatar Airways for nylig et tiltag for at imødekomme rejsende. Flyselskabet tilbyder op til 6 måneders ekstra status. Du kan læse, hvordan dette fungerer i denne artikel.

Flying Blue

Flying Blue vil også hjælpe deres loyale kunder. Programmet mener nemlig, at den aktuelle situation er udenfor medlemmernes kontrol. Derfor vil den gerne imødekomme medlemmerne. Antallet af XP, der kræves til alle statusniveauer, sænkes med 25%. Dette betyder, at man kun skal nå 75% af målet for at opnå eller opretholde en status. Det svarer alt andet lige til omkring 3 måneders normal rejseaktivitet. Dette er indtil videre Flying Blue-medlemmer, som har en kvalifikationsperiode der slutter i marts, april eller maj 2020. Antallet af XP, som du normalt har brug for at nå status, kan findes her.

KLM Boeing 787-10

Derudover har Flying Blue annonceret, at miles ikke udløber i løbet af 2020. Selvom du ikke flyver i 2020, forbliver dine miles gyldige uanset din status. Det kan være, at der kommer flere tiltag for at fastholde de mest trofaste kunder. InsideFlyer holder øje med udviklingen og vil skrive om den, hvis relevant.

Flying Blue Ultimate

Flying Blue har svaret InsideFlyer, at eventuelle tiltag for Flying Blue Ultimate-medlemmer stadig overvejes. Det forventes at de kan offentliggøres snarest. Ultimate status er for det øverste niveau, som blev indført i 2017 for de allermest frequent flyers. Dette er rejsende, der flyver mere end 200 dage om året. Der skal 1.800 XP på 2 år til for at opnå Ultimate status.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *