Flying Blue Promo Awards oktober 2018

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer program hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er Flying Blue promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. december 2018 og 31. januar 2019. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 31. oktober 2018. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

I denne måned er der et antal interessante deals, især i Nordamerika. Den bedste værdi får du selvfølgeligt med 50% rabat i long-haul business class, hvor du i denne måned kan komme til Osaka, Vancouver og Seattle. Der er også 25% rabat i business class til Washington, Toronto, Montréal og Calgary. Derudover er der 50% rabat i Air France premium economy class til Osaka, Rio og Sao Paulo.

Afgange indenfor Europa starter kun fra Amsterdam og Paris, og selvom enkelte er med 40%, er de ikke attraktive fra Danmark. Der er ingen promo awards til Afrika i denne måned.

Asien

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Asien

Karibien

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Karibien

Sydamerika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Sydamerika

Mellemøsten

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Mellemøsten

Nordamerika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Nordamerika

Flying Blue promo awards - oktober 2018 - Nordamerika

Vilkår

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try againHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *