Flyselskabet DAT øger antallet af afgange mellem Midtjylland og København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er gode nyheder fra DAT, som nu øger frekvensen fra 3 til 4 daglige afgange fra uge 39 på torsdage og fredage. DAT kommer også til at øge kapacitet på ruten.

Siden rutens genåbning efter Corona, har DAT oplevet stigende efterspørgsel og det betyder, at rejsende med DAT får endnu flere afgange at vælge imellem, når de skal flyve fra Midtjylland til København.

I september måned i år har der allerede været 15% flere bookinger på ruten i forhold til sidst år.

Grundet stigende efterspørgsel kommer DAT til at øge kapacitet i oktober måned hvor der ville være over 6.000 billetter til salg. Derudover har deres studie og senior billetter, hvor man kan flyve for 199,- kr, vokset med 34%.

Lufthavnschefen i Midtjyllands Lufthavn, Frans Bjørn-Thygesen siger:

Jeg er begejstret for udviklingen og at vi nu opfylder vores mission; at servicere der midt og vestjyske erhvervsliv og område med en nem, sikker, fordelagtig og hurtig forbindelse til hovedstaden og visa versa.

DAT tilbyder masser af fordele til deres passagerer, hvor man kan blandt andet få:

  • Gratis parkering i Midtjyllands Lufthavn
  • Gratis fast track i Københavns Lufthavn – kom hurtigt igennem sikkerhedskontrollen
  • Gratis kaffe og te ombord
  • Gratis JyllandsPosten avis samt online Bizzup magasin

Mange penge at spare

DAT’s priser på denne rute starter fra 449,- DKK men studerende og seniorer kan få billetter til kun 199,- DKK. Udover det sætter DAT ”Først til Mølle” billetter til salg den første tirsdag i hver måned og prisen er kun 299 kr. en vej og med afrejse den efterfølgende måned.

Flybilletter kan bookes på dat.dk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *