Flyselskabet Joon introducerer nye familiesæder på deres langdistance flåde

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det relativt nye flyselskab Joon, ejet af Air France KLM, har netop introduceret et nyt familie koncept med sæder dedikeret til rejsende med små børn.

Joon har indrettet 16 sæder på deres Airbus 340 fly til familier og kalder det nye koncept Cosy Joon. Er I en eller to voksne der rejser med to børn, er det muligt at købe disse sæder via flyselskabets hjemmeside. Sæderne D, E, G og H på rækkerne 33-36 er lavet om til Cosy Joon sæder.

Cosy Joon sædeoversigt. Fotokredit: Joon.

Konceptet

De fire sæderækker som er allokeret til Cosy Joon er udstyret med nakkestøtter som kan tages af og fæstnes i forlængelse af sidde fladen. På den måde kan to af fire sæder på en række omdannes til en lille seng der måler 105 x 76cm. Når sengen er gjort klar lægges der en bomuldsmadras på toppen, så komforten øges for børnene. Der udleveres også specielle seler, så børnene er sikret når de sover.

This slideshow requires JavaScript.

Det er kun muligt, at købe sæderne hvis I rejser en eller to voksne med højest to børn i alderen to til cirka seks år. Hvert sæde vil koste EUR 20 per strækning og person (uanset alder). Er du Flying Blue Silver, Gold eller Platinum medlem kan du reservere Cosy sæder gratis.

 

Kilde og fotokredit: Joon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *