Første billeder fra den nye Menzies Aviations Eventyr Lounge i Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I dag åbner som planlagt den nyeste lounge i Københavns Lufthavn. Det er Menzies Aviations som åbner deres Eventyr Lounge. Se de første billeder her, og vær med til åbningsreceptionen sammen med InsideFlyer. Det er samtidig åbningen af den første Non-Schengen Lounge i Københavns Lufthavn.

InsideFlyer fik som eneste medie lov til at deltage i åbningsreceptionen i dag den 1. marts 2017. Den rigtige åbning sker den 3. marts, når British Airways tillader deres kunder at benytte loungen.

Vi skrev tidligere skrevet om indretningen og især placeringen af denne nye lounge – og vi kan allerede nu sige, at du bliver ikke skuffet. Dette her er nu lufthavnens suverænt bedst placeret lounge, når det kommer til den panorama udsigt du har ud over det meste af lufthavnen.

Indretning, design og udsigt

Indretningen af loungen holdt i et skandinavisk design. Møblerne er fra blandt andet firmaet Hay. Alle gulvene er af træ og hele vejen rundt ved vinduerne er der planter. Dette giver et dejligt åbent design og et rart sted at være.

Der er plads til 170 gæster i den godt 700 kvadratmeter store lounge.

Indretningen af loungen er holdt i skandinavisk design. Disse border og stole er der hele vejen rundt og tilbyder en god arbejdsplads med en unik udsigt.
Indretningen af loungen er holdt i skandinavisk design.

Loungen er cirkelformet og den er placeret øveret oppe i C-fingeren. Fra en kuppel på toppen af C-fingeren får du mere end 180 graders udsigt ud over lufthavnens areal. Til venstre ser du D-fingeren, lavpristerminalen og helt over til fragtterminalen. Øresundbroen kan du også se i godt vejr. Du kan se flyvene starte eller lande, da du er placeret højt oppe, og kan se hen over bygningerne.

Der er udsigt til hele C-fingeren og helt over til kontroltårnet, på den anden side af startbanen. Så du kan følge at dit fly ankommer til gaten direkte fra loungen.

Til højre er der fin udsigt ud over B-fingeren også.

Panoramakig af hele loungen før åbning. Se vingespidsen fra Thai Airways og deres Boeing 777 i baggrunden til venstre.

Mad og drikke i loungen

Der er til venstre receptionen et stort område med mad og drikke.

Buffetområdet i Eventyr Loungen.

Der er, ifølge Lounge Manager Henrik Olsen, et stort fokus på maden. Så du vil ikke blive skuffet over det udbud, som der serveres til kunderne. Det vil være af bedre kvalitet end det vi ellers kender til i de forskellige lounger i Københavns Lufthavn.

Vinen kommer fra en vindispenser fra firmaet EuroCave. Der får vinen altid den rigtige temperatur og du får serveret det per glas.
Udvalget af spiritus følger den standard vi kender fra andre lounger.

Udvalget af vin kommer direkte fra flasker. De specielle er at den sidder vindispenser fra firmaet EuroCave. Der får du et glas vin serveret i den helt rigtige temperatur. Dette er et godt træk og du kan se hvilke vin du får, da flasken står bag en glasrude.

Adgang til Eventyr loungen og første Non-Schengen lounge i Københavns Lufthavn

Du kan sagtens komme igennem paskontrollen og ud til loungen. Eneste krav er af du netop har dit pas med dig. Så selvom du ikke flyver fra C-fingeren, så kan du benytte den.

Det er den første Non-Schengen lounge i Københavns Lufthavn. Derfor giver det en mere rolig rejseoplevelse, da du har været igennem paskontrollen og kan vente til sidste øjeblik med at gå ned til gaten og gå ombord på dit fly.

Du kan betale et engangsbeløb på 249,- kroner for at komme ind i loungen (hvis der er plads). Så får du adgang til alle de tilgængelige faciliteter.

Der er i øjeblikket ikke noget information om der vil blive adgang med enten Diners Card eller Priority Pass.

Ellers er det primært forbeholdt for de rejsende, som benytter en afgang i C-fingeren og som har en aftale med Menzies om at benytte loungen for deres Business Class passagerer eller statuskunderne af deres medlemsprogrammer.

Du kan sidde i Eventyr Loungen og se dit British Airways kører til gaten lige under dig.

Eneste bekræftet flyselskab er lige nu British Airways, så flyver du med British Airways, så vil du få en stor og ny lounge for dig selv. Når loungen åbner på fredag den 3. marts så kan alle Guldmedlemmer og rejsende i Business Class komme ind og besøge loungen.

Flere billeder fra Eventyr Loungen

This slideshow requires JavaScript.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *