Forårsnyt fra Lufthansa: 4 nye ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hos Lufthansa kan kunderne nu booke biletter på fire nye ruter til den kommende sommersæson 2020. Dermed udvider Lufthansa sit store netværk for både forretningsrejsende og folk, der ønsker at rejse på ferie med selskabet.

Lørdagsruter: Spanien & Hviderusland fra München

Jerez de la Frontera i den sydvestlige del af Spanien er en ny Lufthansa-destination. Den første flyvning fra München er d. 4. april 2020. En Airbus A320 afgår kl. 12.25 til den andalusiske by og lander kl. 15.25. Returflyvningen finder sted fra Spanien kl. 16.10 med landing i München kl. 19.10.

Denne rute beflyves kun om lørdagen og er derfor oplagt for turister, der har lejet en feriebolig for en uge. Hvis du kun ønsker et par dage i Spanien, er det også muligt. Heldigvis har Eurowings i Lufthansa gruppen fly til Jerez de la Frontera fra Düsseldorf tirsdag og torsdag. Du kan altså vælge en forlænget week-end eller en miniferie, hvor du kombinere en tur til Jerez de la Frontera med en Lufthansa rejse via München den ene vej med en Eurowings tur via Düsseldorf den anden vej.

Katedralen i Jerez de la Frontera. Foto leveret af Lufthansa

Efter en lang pause vil Lufthansa igen begynde at flyve fra München til Minsk i Hviderusland. Denne rute vil starte lørdag d. 4. april 2020. En Bombardier CR900 afgår kl. 14.50 fra Lufthansas knudepunkt i Bayern og lander i Hvideruslands hovedstad kl. 18.00. Flyet går tilbage til klokken 18.55. Denne ugentlige flyvningen fra München supplerer de 2 daglige flyvninger fra Frankfurt.

Jeg vurderer, at danske rejsende vil foretrække at rejse via Frankfurt, da tilslutningen fra Billund og København passer bedre. Den nye rute fra München vil formentlig kun undtagelsesvis have interesse for danskere.

England & Frankrig fra Frankfurt

Lufthansa vil 2 gange om dagen flyve fra Frankfurt til Bristol i den sydvestlige del af England (om lørdagen er der dog kun en afgang). Jomfrurejsen er planlagt til 30. marts 2020. Lufthansas Embraer 190 letter fra Frankfurt kl. 08.20 (med landing i Bristol 09.35) og 16.30 (med landing kl. 17.10). Returflyvninger starter henholdsvis kl. 9.35 og kl. 17.50.

Hvad enten du rejser fra Billund eller København, kan du kun nå morgenafgangen fra Frankfurt, hvis du tager hjemmefra aftenen før og overnatter. Alternativt kan du rejse med KLM, der har en morgenafgang både fra Billund og København kl. 06.00. Efter en mellemlanding i Amsterdam kan du være i Bristol 08.50.

Priserne på billetter fra Danmark til Bristol med KLM og Lufthansa ligger på samme niveau. Så det ene selskab ikke væsentligt bedre eller dårligere end det andet, hvis du alene vurdere ud fra prisen.

Katedral i Bristol. Foto leveret af Lufthansa

Helt nyt for Lufthansa-programmet er Rennes i Frankrig. Flyet til Bretagnes hovedstad letter fra Frankfurt tre gange om ugen – tirsdage, torsdag og lørdag. Flyvningen starter kl. 15.55 i Frankfurt og lander kl. 17.30. Returflyvningen afgår kl. 18.10 og ankommer kl. 19.45 i Frankfurt. Fra 31. marts 2020 vil en Bombardier CR900 blive brugt til flyvningen på denne rute.

Jeg har også tjekket forbindelserne fra Danmark til Rennes. Der er fornuftige tilslutningsfly fra både København og Billund. Priserne er rimelige. De aller billigste returbilletter på økonomiklasse fås fra omkring 1.250 kroner. Men de er ikke fleksible og rejsen ligger et halvt år ude i fremtiden.

Artiklen er oversat og bearbejdet. Den er skrevet af Steffen og offentliggjort på vores tyske søsterside

Forsidefoto: Lufthansa Press Room. Øvrige foto: Fra Lufthansas pressemeddelelse om de nye ruterHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *