Four Seasons erstatter i 2021 deres Boing 757 med en Airbus 321

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Luksus hotelkæden, Four Seasons Hotels and Resorts, har netop annonceret, at de i år 2021 erstatter deres Boeing 757 med en Airbus 321LR.

Siden 2015 har hotelkæden fløjet gæster på jordomrejser under brandet Four Seasons Private Jet Experience i en special designet Boeing 757 med blot 52 sæder. Undervejs har gæsterne boet på kædens egne 5-stjernede hoteller. Rejserne har været ekstremt efterspurgte og flere har må stå på venteliste. Nu vil Four Seasons forbedre et i forvejen fantastisk produkt.

Halepartiet på Four Seasons nuværende Boeing 757. Fotokredit: Four Seasons Hotels and Resorts.

Tilbage til de gode gamle dage

I designet af det nye luksus privat fly fra Airbus vil fokus være på, at bringe noget af ånden fra tidligere tider tilbage.

Dana Kalczak, Four Seasons Vice President, Design, udtaler:

I designet af den nye Four Seasons Private Jet, blev vi inspireret af tidligere tiders fornemmelse af glamour forbundet med flyrejser, hvor hver flyvning var en særlig begivenhed. Med skarp fokus på komfort, funktionalitet og skønhed, er det vores mål at skabe et miljø som tilskynder til spontan social interaktion mellem alle ombord.

Loungen ombord. Fotokredit: Four Seasons Hotels & Resorts.

Luksuriøs kabine

Kabinen i det nye Airbus 321LR fly udstyres med blot 48 sæder som alle kan lægges helt ned, så de danner en seng på to meter. Sæderne beklædes med blødt italiensk læder og foran hvert sæder installeres der en skammel, som giver lidt ekstra benplads, eller kan fungere som stol hvis du falder i snak med en medrejsende.

 

This slideshow requires JavaScript.

På det nye fly indrettes der også en lounge hvor gæster kan mødes og nyde en drink eller en lille bid. Loungen vil også blive brugt til at afholde diverse work shops og foredrag om de destinationer der besøges undervejs.

Sæderne har ikke egen skærm, men alle gæster får udleveret en Ipad så de kan streame film, TV-shows og meget andet fra flyets server.

Til sammenligning vil de fleste almindelig flyselskaber klemme omkring 200 sæder ind i en A321LR!

Specialuddannet personale

Alle flyvninger har et special uddannet personale med ombord, bl.a. en kok, en læge og en Four Seasons Concierge. Flere af de ansatte har fløjet adskillige gange på Four Seasons nuværende Boeing 757.

Javier Loureiro, Director of Guest Experience. Fotokredit: Four Seasons Hotels and Resorts.

Rejserne

Disse rejser er selvsagt ekstremt eksklusive og unikke og vare typisk omkring tre uger. Du kan se et eksempel på en rejseplan her. Denne rejse, kaldet Timeless Encounters, bringer dig som gæst til Kona, Bora Bora, Sydney, Bali, Chiang Mai, Taj Mahal, Dubai, Prag og London.

This slideshow requires JavaScript.

På alle destinationerne bor du på Four Seasons hoteller eller resorts og en lang række udflugter og aktiviteter er inkluderet i rejsens pris. Det samme er alle transporter, måltider og drikkevarer undervejs (med enkelt undtagelser).

Priserne starter ved $147.000 per person i dobbeltværelse.

 

Kilde og foto/video kredit: Four Seasons Hotels & Resorts.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *