Gebyr for sædereservering hos Cathay Pacific

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Cathay Pacific har indført et nyt gebyr for passagerer i economy class med takstklasse S, N, Q eller O, der ønsker at reservere plads på forhånd på deres flyvning. Tidligere var det med en billet i det laveste prisklasse ikke muligt at vælge et regulært sæde inden check-in starter, men nu er det muligt for 39 USD pr flyvning.

Du kan vælge et sæde mod gebyr mens du bestiller på hjemmesiden, eller efter booking ved at ringe til kontaktcentret eller rejsebureauet. I starten er dette kun tilgængeligt på flyvninger mellem Hongkong, Manchester, Chicago og Perth, men det vil efterhånden blive introduceret på resten af netværket, som den nye rute til København. At vælge et sæde ved online check-in, fra 48 timer før afrejse, forbliver gratis.

Cathay Pacific
Har du elite status i One World? Så kan du vælge et sæde med ekstra benplads

Undtagelser

Rejser du på takstklasse Y, B, H, K, L, M, V, W, R, E eller T? Så kan du stadig vælge et sæde gratis via hjemmesiden. Diamond, Gold og Silver medlemmer af Marco Polo programmet kan også vælge et sæde gratis for alle passagerer i den samme booking, også når de har en billig billet. For Ruby, Safir og Emerald medlemmer af andre Oneworld programmer, vil kun statushaveren være fri for tillægget. Dog kan de også reservere et sæde med ekstra benplads ved nødudgangen uden yderligere omkostninger (normalt 150 USD på langdistanceflyvning). Dette er en meget generøs politik fra Cathay Pacific. Forhåbentlig vil det tabslidende flyselskab ikke udvide det nye gebyr til flere passagerer.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchman fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *