Gode nyheder til golfspillere – tag golfkøllerne med gratis på flyet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Norwegian starter nu en ny kampagne for at lokke golfspillere ombord på selskabets fly til Spanien. Hvis man bestiller sin billet inden 31. oktober, kan man tage sin golftaske med gratis til en af Norwegians mange spanske golf-venlige destinationer.

Johan Bisgaard Larsen, der er marketingchef i Norwegian udtaler:

Vi oplever, at flere og flere golfspillere flyver med os på golfferien. Derfor er jeg glad for, at vi kan tilbyde dem at tage golftasken med uden at skulle betale ekstra. Sydspanien, Kanarie-øerne og Mallorca er glimrende golfdestinationer med rigtige gode baner. Vi glæder os til at byde alle – uanset golfhandicap – velkommen ombord på vores moderne, komfortable fly med gratis wifi.

Om golf-kampagnen
Kampagnen gælder internet-bookinger indtil 31. oktober i perioden 1. november til og med 23. marts, hvis man indtaster koden FREEGOLF. Dermed sparer man op mod 350 kroner.

Tilbuddet gælder de spanske golfdestinationer, som Norwegian flyver til fra Aalborg og Københavns Lufthavn. Fra Aalborg Lufthavn er det Malaga og Las Palmas. Fra Københavns Lufthavn er det Malaga, Alicante, Palma de Mallorca, Las Palmas og Tenerife.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *