Gratis FlightTrack app til iOS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

FlightTrack hjælper dig til at holde styr på dine flyrejser. Du kan bl.a. se, om flyet er til tiden, hvor det befinder sig, og hvilken gate du skal til. Gennem Expedia kan du nu få app’en FlightTrack5 ganske gratis – normalprisen er 32 kr.

Hvis du allerede bruger Expedias app, kan du hente FlightTrack derigennem, men hvis du ønsker FlightTrack gratis uden nødvendigvis at bruge Expedia, så læs videre! Expedia tilbyder nemlig FlightTrack som gratis download til alle, og vi viser dig hvordan.

flighttrack5
Skærmbilleder fra FlightTrack5

FlightTrack er en app, som holder styr på dine flyrejser. Hvis flyet er forsinket, vises det med det samme. Hvis gaten ændres, opdateres det i app’en. Med enkle farvekoder får du et overblik over, om du skal skynde dig, eller om du kan nå en sandwich i loungen. Du kan gruppere afgange, og du kan dele oplysningerne med venner og familie, så hvis I rejser sammen, kan I let holde overblik – og hvis der er nogen, der venter på dig derhjemme, kan de se, hvor tæt du er på.

FlightTrack har ikke helt så mange avancerede funktioner som nogle af konkurrenterne – til gengæld er den flot designet – og lige nu er den gratis! Så find telefonen frem og følg trin-for-trin vejledningen herunder.

1. Åbn http://expedia.com/medialounge
1. Åbn http://expedia.com/medialounge

 

2. Under overskriften "Nu tilgængelig via Expedias app" trykker du på FlightTrack5
2. Under overskriften “Nu tilgængelig via Expedias app” trykker du på FlightTrack5

 

3. I popup-vinduet, som kommer frem, trykker du "Download"
3. I popup-vinduet, som kommer frem, trykker du “Download”

 

4. iTunes starter automatisk - indløs den kode, som kommer frem. Så er din app klar!
4. iTunes starter automatisk – indløs den kode, som kommer frem – (koden udfyldes automatisk – den du kan se på billedet er kun et eksempel). Så er din app klar!

Tak til travel-dealz.de for tippet!

I vores forum kan du læse, hvilke andre apps der er uundværlige på rejsen. Du kan også læse vores test af AwardWallet og Loungebuddy, som er andre gode apps til dig, som vil have mest muligt ud af dine rejser.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *