Gratis indchecket håndbagage på travle KLM, Air France afgange

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at tackle håndbagageproblemerne på europæiske flyvninger kan nogle Economy Class-rejsende fra den 6. november checke deres håndbagage gratis ind. Dette gælder både KLM, Air France og datterselskaberne KLM Cityhopper og HOP!

Hvis en flyvning er meget fyldt, og flyselskabet forventer et overskud af håndbagage, modtager passagererne en email en dag før afrejse. Brugerne af KLM Appen kan også forvente en meddelelse et par timer før flyvningen. På disse afgange kan passagerer gratis tjekke deres håndbagage ind. Dette bør alt andet lige forebygge forsinkelser i boardingprocessen, når der er for lidt plads i bagagebeholderne.

Løsning?

Om dette vil være en løsning for håndbagageproblemet, er et godt spørgsmålet. Prisen for at checke bagage ind på korte flyvninger er kun et aspekt af passagerernes adfærd, som foretrækker udelukkende at rejse med håndbagage. Ventetiden ved bagagebåndet efter ankomsten spiller også en afgørende rolle. For at kunne reducere antallet af rullekufferter ombord skal passagererne afveje den lille bekvemmelighed, ikke at slæbe kufferten igennem hele lufthavnen, mod den forventede ventetid ved aflevering ved check ind og afhentning ved bagagebåndet.

Rejser du kun med håndbagage, og er du i tvivl om, om størrelsen er indenfor de tilladte rammer? Prøv KLM App med AR-teknologi.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *