Her er Emirates nye Premium Economy

Emirates Premium Economy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har ventet på det i et stykke tid og nu har Emirates endelig løftet sløret på deres nye Premium Economy. Den er blevet installeret på deres nyeste Airbus A380 som er kommet fra Airbus fabrikken kort før juleaften.

Vi kan nu vise dig billederne af den længe ventede Emirates Premium Economy.

Som det ses fra billederne er det ikke sådan et Premium Economy product der er en “game changer” på markedet. Der har løbende været rygter om at det nye Premium Economy sæde ville være med lie flat og dermed været tættere på Business Class produktet.

Vores Premium Economy produkt er blevet udviklet således at det passer ind i det nye Emirates design vi har lanceret. Det viser at Emirates er et full-service flyselskab og leverer højeste kvalitet. Vores First, Business og Economy oplevelse er over industriens standarder, da de blev introduceret og vi er sikre på at dette også gælder vores Premium Economy.

Indtil vi har nok fly med den nye Premium Economy, så vil vi give oplevelsen ud via gratis opgraderinger til vores bedste kunder. Vores nyeste Airbus A380’ere vil blive indsat på forskellige ruter i den næste tid, således at alle kan opleve det nye produkt.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline

Premium Economy vil have 56 sæder i et 2-4-2 layout ombord på deres Airbus 380’ere. Der vil være et pitch på 40 inches og sædet kan lænes tilbage til en behagelig hvileposition (8 inches). Der vil være en 13,3″ skærm til hvert sæde.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *