Her rejser danskerne hen med Norwegian i efteråret 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

London, Sydspanien og Italien lokker flest danskere i efteråret. Norwegian deler her sin top 5-liste over danskernes mest populære rejsemål i efterårssæsonen.

For mange er efteråret den mest oplagte tid på året til at rejse. Mildt vejr kombineret med kortere køer og mindre menneskemængder gør de klassiske turistattraktioner i Europa til populære rejsemål i efteråret. Og det er varmt nok til både at kunne tage på byferie og strandferie.

Tendensen går tydeligt imod Europas strande og byer. Når temperaturen falder herhjemme, er der mange, der gerne vil du og rejse. Norwegians efterårs- og vinterprogram omfatter et bredt tilbud af ruter direkte til de mest spændende destinationer i Europa.

Magnus Thome Maursund, koncerndirektør netværk, prissætning og planlægning i Norwegian.

Danskernes top 5 efterårsdestinationer:

  • London, Storbritannien
  • Malaga, Spanien
  • Nice, Frankrig
  • Barcelona, Spanien
  • Rom, Italien

I efteråret er det især de kendte byer i Storbritannien, Sydfrankrig og Italien, som er populære blandt danskerne. Efter nogle år med lav rejseaktivitet kan vi se, at der er mange, der gerne vil besøge Europas smukke byer igen, og vi er glade for at kunne tilbyde flyvninger og gode tilbud med afgange til de mest populære destinationer i Europa.

Magnus Thome Maursund, koncerndirektør netværk, prissætning og planlægning i Norwegian.

I løbet af efteråret og vinteren flyver Norwegian i alt 223 ruter i og fra Norden, hvoraf 45 er direkte fra Danmark. Store efterårsoplevelser venter både i byer som London og Paris og mindre kendte destinationer som Krakow og Marrakech.

Norwegian Air Shuttle B737-8JP (LN-NIJ) i Madeira Cristiano Ronaldo International Airport (FNC) (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *