Hjælp Clarion med at give julegaver til udsatte børn og unge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et 5 meter højt juletræ er sat op i lobbyen hos Clarion Copenhagen Airport og venter på julegaver.

Clarion Copenhagen Airport skyder projektet “Ensomt Juletræ Søger Gaver” igang, og i løbet af december håber hotellet, at træet bliver fyldt med små som store gaver, som doneres til foreningen “EventyrJul”. EventyrJul er en non-profit organisation, der hvert år inviterer 250 børn og deres forældre til en klassisk jul med gaver, julemad, juletræ og underholdning et sted i København. 

Hotellet på Ellehammersvej, der åbnede som Clarion Copenhagen Airport d. 1. april i år, er en del af den nordiske hotelkæde Nordic Choice Hotels, som hvert år i tiden op til jul aktiverer sine i alt 194 hoteller i Norge, Sverige, Finland, og nu også i Danmark, omkring initiativet “Ensomt Juletræ Søger Gaver”.

Juletræt på Clarion i Københavns Lufthavn

Julegave-indsamlingen har til formål at skabe juleglæde hos socialt udsatte børn og unge, og i 2016 blev der på tværs af Nordic Choice Hotels i Norden indsamlet 52.000 julegaver.

I Danmark er det således hotellerne Clarion Copenhagen Airport, Quality Airport Hotel Dan, Comfort Hotel Vesterbro, Quality Hotel Høje Taastrup samt Hotel Skt. Petri, der i år støtter initiativet og som har et stort juletræ stående i lobbyen.

Miri Sumiq hoteldirektør, Clarion Copenhagen Airport siger:

Alle, der har lyst, som f.eks. gæster, lokale beboere, skoler og medarbejdere kan nemt bidrage til at vores ensomme juletræ bliver fyldt med gaver! Køb en gave, mærk den med køn og alder på modtager, og kom forbi vores hotel, hvor du kan aflevere gaven til vores personale i receptionen. Gaven må gerne være u-indpakket – så skal vi nok sørge for at pakke den fint ind og lægge den under juletræet i vores lobby. Vi samler gaver ind til børn og unge lige frem til d. 21. december, og vi håber, at rigtig mange gæster og lokale har lyst til at komme forbi med deres bidrag.

Ønsker man ikke at aflevere en gave til projektet kan man i stedet købe et julekort i receptionen for kr. 50 pr. stk og hænge det på juletræet. Alle indtægter fra dette salg går ubeskåret til EventyrJul.

For hver gave, der bliver lagt under træet, samt for hvert solgte julekort giver Nordic Choice Hotels desuden 10 kr. til UNICEF-projektet, Sweet Dreams, der arbejder for, at børn i Cambodia udsat for menneskehandel får en tryg nats søvn.

Alle er velkomne forbi – adressen er Clarion Copenhagen Airport, Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *