Nemmere at rejse til Egypten med e-visum

Egypten visum

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Egypten er startet med udgivelse af e-visa. Indtil nu skulle du købe et visum ved ankomst til Egypten. Nu kan du ansøge om et e-visum hjemmefra.

Et e-visum er kun tilgængelig for turister. Hvis du rejser til Egypten på arbejde eller studie, skal du søge om et visum på normal vis. Der findes to slags e-visa. Et single entry visum til USD 25,00, eller et multiple entry visum til USD 60,00. Du kan ansøge om et e-visum fra 90 dage inden ankomst til landet. Derefter kan du opholde dig i Egypten i op til 30 dage. Derudover skal dit pas være gyldigt i mindst otte måneder fra den dag du rejser ind i landet. Det er længere end hos de fleste andre lande, som kun kræver 6 måneders gyldighed. Det er mulig at søge om et e-visum for rejsende fra 46 lande, herunder Danmark og resten af Norden. Du kan se hele liste af lande nedenunder.

Liste med lande til e-visa.

Du kan ansøge om et e-visum på hvilket som helst tidspunkt inden afrejse. Det anbefales dog at gøre det mindst 7 dage inden for at undgå problemer. Du kan søge om et e-visum på dette link. Hele processen tager mellem 5 og 10 minutter. Efter din ansøgning er godkendt, modtager du en email, som du skal skrive ud og tage med for at vise ved ankomst.

Trend

Egypten er ikke det eneste land der indfører e-visa. Tyrkiet indførte tidligere et e-visum, og også India følger denne trend. Hvis du spørger mig, er det en god ting. På den måde opstår der ikke enorm lange køer ved ankomst. Det er dog bemærkelsesværdig at netop Egypten indfører e-visa i år. Tidligere på året annoncerede landet en stor stigning i visumgebyret, som dog senere blev aflyst igen og blev holdt på de USD 25,00, som et e-visum også koster. Egypten vil tydeligvis tiltrække flere turister og at gøre det nemt at rejse til landet, gør det klart mere interessant for mange fritidsrejsende.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *