Hjælp til 150 innovative turismeprojekter i Mexico, Kenya, Indonesien og Jordan

TUI Care Foundation Food Bank Egypt1.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her er nogle af de innovative projekter, som TUI Care Foundation har udvalgt til at blive en del af COVID-19 nødhjælpsprogrammet.

Nye, små, sociale og innovative virksomheder inden for turisme verden over er blevet påvirket hårdt af turismekollapset som følge af pandemien på forskellige måder. Nu vil 150 hold af innovative iværksættere modtage støtte som en del af et nødhjælpsprogram i samarbejde med TUI Care Foundation og German Society for International Cooperation (GIZ). Projektet vil holde hånden under projekterne i den stille periode, mens pandemien stadig hersker, og hjælpe med at forberede virksomhederne på vækst og bedre tider på den anden side af pandemien. Programmet startede i januar måned.

Mexico

I Mexico fokuserer mange af de udvalgte hold på at fremme viden om den mayanske kultur og beskyttelse af historiske områder gennem ansvarlig og bæredygtig turisme. Et eksempel er La Mano del mono, der kombinerer uddannelse i miljø, økoturisme og eksperimentel læring, som giver lokale samfund nye indtjeningsmuligheder, alt imens bevaringsområder beskyttes.

Kenya

I Kenya er den unge virksomhed Solar Freeze en del af programmet. Solar Freeze udvikler transportable, solcelledrevede køleskabe til udflugtslejrer, som forsyner gæster med forfriskninger på en bæredygtig måde. Selvom projektet er bæredygtigt og langtidsholdbart, er det foreløbigt inaktivt som følge af nedgangen i turisme. Derfor kan Solar Freeze nu som en del af programmet bruge den stille periode på at videreudvikle deres forretningsmodel og forberede sig på vækst efter pandemien.

Indonesien

I Indonesien har flere af deltagerne et stort fokus på bæredygtighed og digitalisering. Et eksempel er øko-resortet Mana Earthly Paradise på Bali, som NGO’en Earth Company står bag. Resortet i Ubud har til formål at være bæredygtigt på forskellige områder – socialt, miljømæssigt og økonomisk. Gennem en bæredygtig praksis og med hjælp fra teknologi, ønsker resortet at stå som frontløber for en mere bæredygtig turisme på den populære indonesiske ferieø.

Jordan

I Jordan er bæredygtighed også i højsædet. Baraka Destinations’ forretningsmodel handler om samfunds- og fællesskabsturisme, hvor lokale introducerer turister for deres kultur, skikke og hverdagsmiljø. Baraka Destinations tilbyder autentiske dagsture med tilpassede oplevelser.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *