Hostelkæde oplever vækst i København

a&o Hostels København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hostelkæden a&o Hostels oplever en imponerende stigning i antallet af overnatninger sammenlignet med sidste år. En væsentlig årsag er kædens grønne brand og insisteren på at blive klimaneutral om to år.

Lyden af rullende kufferter, masser af gæster og lidt af et ’leben’ i lobbyen.

Det er tydeligt, at det for alvor går fremad med hotelbookingerne hos a&o på deres to hostels i København.

På det ene hostel i Sydhavnen er den samlede belægningsprocent i år på ca. 50%, og her har a&o allerede registreret 139.650 overnatninger i 2023 indtil i dag. Til sammenligning havde a&o i Sydhavnen ’kun’ 108.853 overnatninger i hele 2022 og en samlet belægningsprocent på 40.

På hostellet på Nørrebro er den samlede belægningsprocent i år ca. 56% mod 48 % sidste år, og her har personalet indtil videre i 2023 registreret 122.757 overnatninger, cirka 20.000 flere end i 2022.

Foto: a&o Hostels

Her kommer gæsterne fra

Sara Hansen, salgsansvarlig hos a&o Hostels, forklarer den bemærkelsesværdige stigning således:

Vi har set mange rejsende fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Skandinavien. Vores rejsende omfatter ofte unge, forretningsrejsende og børnefamilier, der søger overnatningsmuligheder, der kombinerer lav pris, central beliggenhed og bæredygtighed. Og naturligvis skoleklasser fra Tyskland, som vi har mange aftaler med.

Sara Hansen, salgsansvarlig hos a&o Hostels.

Flere stiller krav om bæredygtighed

Samtidig har det også haft betydning, at a&o Hostel kan kombinere høj kvalitet og komfort til en lav ydelse samtidig med, at de to hostels arbejder frem mod at blive CO2-neutrale i 2025.

For stadig flere gæster vil skåne klimaet, når de rejser, påpeger man hos a&o Hostels.

De rejsende og især de unge og børnefamilierne har et stigende fokus på bæredygtighed og klimavenlige rejser. Det hersker der ingen tvivl om. Det er vigtigt for dem at rejse på måde, der så vidt muligt skåner klimaet. Både i Sydhavnen og på Nørrebro har vi gennemført en lang række klimatiltag i den daglige drift, der reducerer CO2-aftrykket på hostellerne. I 2025 bliver vi klimaneutrale som de første i branchen. Dette er noget, vi betoner i vores kommunikation til gæsterne, og det budskab er gået igennem og er en væsentlig grund til, at så mange rejsende vælger os.

Sara Hansen, salgsansvarlig hos a&o Hostels.

a&o Hostels har i alt 1.300 senge i den danske hovedstad. De to hostels forventer endnu flere rejsende i 2024.

Foto: a&o HostelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *