Hotel Review: Le Meridien Cairo Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Le Meridien Cairo Airport er oplagt, når du skal bruge en overnatning tæt på lufthavnen. Servicen er fin, du får god value for money og naturligvis point hos Marriott Rewards.

Jeg skulle have en overnatning i Cairo i forbindelse med et flyskifte. Det var naturligt at vælge Le Meridien Cairo Airport, som ligger i lufthavnsområdet. Hotellet viste sig at være forbundet med lufthavnens terminal 3 med en gangbro. Så det kunne ikke være lettere at nå frem.

Hotellet har i alt knap 350 værelser og suiter. Jeg betalte for overnatningen med mine optjente point hos Marriott Revards. En overnatning koster sølle 12.500 point, hvilket nok er den billigste overnatning, jeg nogensinde har fået for mine point. Hvis jeg skulle have betalt med mit MasterCard, var en overnatning løbet op i 135 USD

Lobbyen

Lobbyen har masser af plads. Der er flere afsnit med sofaer og lænestole, hvor man kan mødes og tage en snak med medrejsende. Der var altid plads i de bløde stole omkring sofabordene.

Der er flere steder, man kan sidde og hvile i lobbyens sofaer og lænestole

Der var også altid plads i lobby baren – dem var der faktisk 2 af. De lå lige ved siden af hinanden. Den ene serverede kaffe, te, vand, kager og sandwich. Den anden havde alkohol. For at markedsføre baren, lå der en voucher på en gratis kop kaffe på værelset. Voucheren er dog gemt i informationsmappen – og hvis det ikke lige var fordi, jeg søgte efter oplysninger om morgenmads restauranten, havde jeg aldrig fundet kortet, der udløste en gratis kop kaffe

Lobby Cafeen

Værelset

Gardinerne var trukket for og aircondition var sat til 18 grader. Så værelset var mørkt og koldt, da jeg låste mig ind. Men da jeg trak gardinerne fra, blev det hurtigt varmt. Værelset vendte mod syd og solen stod lige på. Sengen var god at sove i , men da jeg var alene, brugte jeg kun halvdelen. Den midterste halvdel :-). Lænestolen kunne have været fra min morfars tid. Det var den nok ikke, selvom den så sådan ud. Den var i hvert fald også god at sidde i.

Lænestol og seng

Fjernsynet var gemt lidt i væggen / reolen – og det kunne kun ses fra sengen eller lænestolen. Der er kun en lænestol, så det er ikke oplagt for par at opholde sig på værelset. Der er et pænt stort udvalg af internationale tv-kanaler. Men på de kanter inkludere det naturligvis mange kanaler fra arabiske talende lande. Jeg fandt dog også BBC, CNN, Euronews, Deutsche Welle og en enkelt fransk-sproget kanal. Jeg synes ikke, udvalget er særligt imponerende.

TV-er er gemt i reolen

Der er også et udmærket skrivebord og tilhørende kontorstol i mere moderne design. Det fik jeg dog ingen billeder af. Jeg er altid glad for det lille kaffe-hjørne over minibaren. Naturligvis er kaffe og te gratis. De er de 4 flasker vand også. 2 af flaskerne stod på badeværelset, hvilket jeg tog som en opfordring til ikke at bruge vand fra hanen, når jeg skulle børste tænder.

Kaffehjørnet

Badeværelset

Det er første gang, jeg har oplevet, at der er en dobbelt dør ind til badeværelset. Jeg tænkte, om det måske er moderne på de kanter. Senere fandt jeg dog ud af, at det er meget praktisk med de smalle døre. Det er let at komme til både toilettet og håndvasken – selvom dørene skulle være åbne.

Det første man ser er brusekabinen. Den er stor og let at betjene. Ingen fancy armaturer, hvor man skal gætte sig til, hvordan der kommer vand i bruseren. Og det allerbedste: Det var let at stå fast, for gulvet var ikke glat. Det er en meget behagelig oplevelse efter jeg over de sidste måneder har boet på mange forskellige hoteller, hvor jeg har skullet hoppe op i et badekar, hvor rengøringen ikke har skyllet sæberesterne ordentlig ud efter, det er gjort rent. Med det resultat, at det bliver meget glat, når vandet løber ud af bruseren

Brusekabinen er det første man ser, når de 2 døre åbnes

Der mangler ikke noget på badeværelset. De sædvanlige flasker med shampoo, balsam, shower gel og body lotion er der naturligvis. Ligesom et stort stykke sæbe. En detalje er dog, at vatpindene er pakket så godt ind, at de er svære at komme til. En anden indpakning kunne ønskes. Der er naturligvis en badekåbe (som kan ses i spejlet)

Desuden er der også en vægt på badeværelset. Den skulle jeg prøve – og minsandten: Jeg havde tabt 5 kilo på den lidt anstrengende flyvetur til Cairo.

Badeværelset: Det fulde sortiment

 

Morgenmad

Morgenmaden var ikke inkluderet i værelsets pris, så den koster 10 USD ekstra. Det ville jeg gerne betale for at få en god start på dagen. Morgenmaden serveres i en hyggelig restaurant, hvor vægge og søjler deler lokalet op, så restauranten aldrig synes stor.

Morgenmads restauranten

Man kan naturligvis også få morgenmaden udenfor – lige ved siden af poolen.

Morgenmaden kan også nydes udendørs – ved swimmingpoolen

Der er ikke røræg i buffeten. De kan til gengæld bestilles hos kokken, der også laver omeletter med forskelligt fyld

Kokken laver omelet over gasblus

Der er et stort udvalg af frugt og grøntsager. Måske lidt for stort. Jeg undrede mig i hvert fald over, at der både var friske ananas og ananas fra dåse. De tørre svesker og figner er blødt op i vand, så de er lette at fortære.

Frugt og grøntsager

Buffeten har også et stort udvalg af ost og pålæg

Ost og pålæg

Den varme del af morgenmads buffeten indehold bl.a. 2 forskellige slags supper, kogte æg og oksekøds pølser

Morgenmad – De lune retter

Der er også et meget stort udvalg af søde kager. Nok lidt for mange efter min smag. Men det er da indbydende, når kagerne er pyntet med flormelis og farvet glasur

Stort udvalg af søde kager

Der var mange ansatte i restauranten, som ydede en rigtig god service. Brugte tallerkener fik ikke lov til at stå længe på bordet og kaffekoppen var knap tømt, før der stod en tjener klar til at fylde op. Flere af de ansatte fortalte, at de havde erfaring fra hotellerne i Egyptens turistområder. Dog kneb det for mange af dem at føre en samtale på engelsk.

Aftensmad Buffet

Jeg nåede aldrig af prøve aftensmads buffeten, hvor der også er et udvalg af varme retter. Dette inkluderer pizza, der bages i ovnen til venstre i billedet.

Aftensmad. Buffet med lune retter

Der er naturligvis også et pænt udvalg af salater og grøntsager.

Salater og grøntsager

De søde fristelser skal heller ikke mangle

Det søde hjørne

Endelig er der et lille udvalg af frugt.

Det sunde hjørneHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Service

Værelset

Morgenmad

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotellet er oplagt, hvis du har en overnatning ved et flyskift. Personalet er serviceminded og morgenmaden er perfekt. Hotellet er roligt, så du har mulighed for at arbejde lidt på værelset. Men har du husket badebukserne, er det også oplagt at smutte forbi poolen

4.8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *